2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15352 بازدید | 348 پست
چرا بیماره مگه چیکار کرده؟؟از سهمیه شما مگ تاپیک زده از سهمیه خودش زده و دوست داشته حال خوبشو به اشت ...

ولش کن شقایق جان این خو‌دش آنقدر بدبخته هروقت نگاه کردم تو تاپیکام آنلاین بوده داشته حرص میخورده بذار به حرص خوردنش برسه خدا اینجور افراد رو ففط نجات بده حسادت بد دردیه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
براش پارسال تولد نگرفتم چون میون اختلافات منو همسرم بود امسال گفتم جبران کنم تو همون کیش هم گفتم تو ...

استارتر خیلی دوس دارم ببینمت

میشه عکستو بذاری در جریان تاپیکات هستم ولی تاحالا نشده ببینمتون

میشه بذاری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمی که همیشه چیزهای با ارزش گرفتههمچین بازخوردی از هدیه اش نمیده :)اتفاقا من فکر میکنم این با ارزش ...

نه سال‌های قبل طلا بوده میتونی بری پیدا کنی ببینی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ولش کن شقایق جان این خو‌دش آنقدر بدبخته هروقت نگاه کردم تو تاپیکام آنلاین بوده داشته حرص میخورده بذا ...

اصلا موندم...واقعا اینجور افراد تاسف داره....

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آهاااااخوشبخت باشی ان شاالله قشنگی😍چندسالته؟

ممنونم ۳۴ عزیزم 

الهام جان سبک زندگی شما و رفتارت با همسرت خیلی خاصهمن نمبتونم قضاوتت کنماز شمام کوچیکترمولی دوست داش ...

ممنون عزیزم 

من واقعا سبک زندگیمو به کسی نه تحمیل کردم نه توصیه 

درسته آدم پرتوقعی ام اما راستش از این روند پشیمون نیستم شاید اگر فیدبک منفی میگرفتم تجدید نظر میکردم تو اخلاقم ولی بازخورد مثبت خیلی دیدم 🌹

مبارکه اسی خیلی خوشگلهایقد دوست دارم عکستونو ببینم شایدم قبلا دیده باشم ولی کلا خوشم میاد ازتون 😁

هستی عزیزم 

ممنون عزیزم من واقعا سبک زندگیمو به کسی نه تحمیل کردم نه توصیه درسته آدم پرتوقعی ام اما راستش از این ...

امیدوارم که کنار همسرت همیشه شاد و خوش باشی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋