2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 8177 بازدید | 232 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من چال چونه دارم میخواستم اونو پر کنم با فیلر گفت نمیشه و زاویه سازی چونه انجام بدم

خب اگر چونه ات متناسب نیست انجام بده چونه خیلی تاثیر داره تو چهره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کجا انجام دادی شما اسی

قبلا مهرزاد این سری کیلبنیک ام بیوتی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکت باشه گلمببخشید شما صورتتون رو فیلر زدید میخوام بدونم خودتون تصمیم میگیرید کدوم قسمت از صورت ر ...

خودم گفتم میخوام صورتم مثلا گردتر بشه گفت اینجاهارو بزنی خوبه چیزی مدنظرت هست رو بگی خودشون مشاوره میدن

مبارکت باشع

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

برام مهم نیست وقتی حتی یه تبریک خشک خالی نگفت کادو بخوره تو سرش ارزشم بیشتر از اینه که بهش بگم

به نظر من که بگو‌ وقتی حرفی نزنی فکر میکنه برات مهم نبوده به مردا باید مستقیم حرف زد سکوت کنی میگن حتما راضیه 

من فقط همین ولی واقعا غافلگیرم کردچون هممون حال نداریم دخترمو برد باشگاه برگشتنی اینو خریده بود ازته ...

عزیزززم

چقدر قشنگگگ بهت کادو داده  منم عاشق گل نرگسممم

خیلی خوشبوعه

مبارکه

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم

خوشگله دیگه اندازه جیبش خرج کرده مبارکت باشه

ممنون عزبزم ❤️