2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 10046 بازدید | 254 پست
سلام ببخشید مزاحمتون شدم سوال داشتم میتوانم بپرسم ؟درخواست دادم

عزبزم بپرس همین جا جواب بدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزم،روزت هم مبارک♥️😘

مرسی قشنگم روز تو هم مبارک 🌹😄💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام چ ساعت خوشگلی مبارکه.منم عین همینو تابستون تولدم کادو گرفتم فقط برای من صفحه داخلش سفیده.من عاشقشم.هر کسی دیده میگه چ ساعت شیکی.بدلشون هم هست ولی اصلشون دو موتورست

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام چ ساعت خوشگلی مبارکه.منم عین همینو تابستون تولدم کادو گرفتم فقط برای من صفحه داخلش سفیده.من عاش ...

سلام عزبزم ممنونم ازت لطف داری این سه موتوره هست 

تاپیکاتو خوندم زندگیت خیلی رویاییهچه خوب انقدر خوش حالی

ممنون عزیزم منم دغددغه های خودمو دارم خیلی روزا هم اصلا خوشحال نیستم 

الهام یه تاپیک زدم ترکوندن یکی هم  اینقد گزارش زدن قفل شد 🤣وای چقدر این آدما مشکل روحی دارن .واقعا بهت تبریک میگم چند سال سایت یسری دیونه ها رو تحمل می‌کنی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی