2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 10046 بازدید | 248 پست
اسی جان برای صورتت چه کاری کردی منظورم فیلر هست کجاهارو تزریق کردی

شقیقه بغل های صورت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مبارکه❤️💙شوهر من که حتی یه تبریک خشک خالی هم بهم نگفت اومد خونه راحت رفت خوابید شب کار بود اونوقت شما ناراحتی؟؟؟؟؟ من محتاج حتی یه تبریک از زبونش بودم برام مهم نبود چیزی نخره

🌈💙 Martia 💙 🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عنوان رو دیدم فورا متوجه شدم شمایی😀🌹مبارک باشه عزیزم روزتون هم مبارک باشه🌺

ممنون عزبزم روز شما هم مبارک ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوبه بازارش میصرفه بخوام کانال بزنم ؟

الان نمید‌ونم عزبزم چون خیلی گرون شده فروش ما خوبه جون سالهاست تو‌این کاریم و شناخته شده هست تعمیر و ساخت هم انجام میده

روز زن رو فقط دوتا برادر بزرگترم پیام تبریک فرستادن و همسایم که پیرزن هست برام کیک و کاکاو اورد منم ...

خوبه دیگه عزیزم

مبارکه❤️💙شوهر من که حتی یه تبریک خشک خالی هم بهم نگفت اومد خونه راحت رفت خوابید شب کار بود اونوقت ش ...

شاید امروز خرید اصلش امروز هست نخرید بعدا بگو که ناراحت شدی

بنظرت مید فیس و تکنیک 3D قشنگ میشه بخوام تزریق کنم صورتم لاغر شده

اینایی که گفتی رو نمی‌دونم اما شقیقه سیب گونه بغل گونه رو بزنی صورت از لاغری درمیاد یا میتونی فول فیس انجام بدی

اینایی که گفتی رو نمی‌دونم اما شقیقه سیب گونه بغل گونه رو بزنی صورت از لاغری درمیاد یا میتونی فول فی ...

ببین من چال چونه دارم میخواستم اونو پر کنم با فیلر گفت نمیشه و زاویه سازی چونه انجام بدم