2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی رفتم.... دست خالی تر از قبل.... 😔

خواهر قشنگم اونا از همه چی خبر دارن و مطمعن باش در آینده متوجه علت این نشدن ها میشی

استغفار کن 

نماز شب بخون

زیارت عاشورا بخون

دعای توسل هر روز بخون

نمیدونم چرا شما پسرا ناراحتین ، شماها که میتونین روزی هزار بار برین خواستگاری ، ما دختراییم‌ که باید ...

دخترخوب خیییییلی کم شده اخه 

همونطور ک پسرسالمم کمه 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

عزیزم اون که اره ولی دختر خوب و پاک نیست واقعا برادرم واقعا پسر خوبیه حتی نگاه هم به نامحرم نمیکنه ب ...

انشالا که خوشبخت بشن

حیف واقعا دلم یه همچین خاستگاری میخواد ولی من قدم۱۵۰

کیه که بیاد خاستگاری ما😔😔😔

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

خوبی های شوهرت رو تو گوشی ات بنویس و هر روز بخون

کاری با خانواده اش نداشته باش

فقط خودت و شوهرت برات مهم باشه

سعی کن با شوهرت و خانواده اش با احترام رفتار کنی و بدون زندگی بالا و پایین داره و سختی ها هم میگذره 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

خوب گناه داره ۱سال و ۹ماه ازم بزرگتره کلی جهیزیه خریده اونم با چه ظراقتی 🥲🥲کار اشتباهیه

خواهر کوچیکه منم معطل بود من برم بعد ازدواج کنه، واقعا هم صبر کرد طرفشو پیدا کرده بود ولی صبر کردن، چهار ماه بعد از من عقد کردن، خیلی خجالت کشیدم اینقدر زود رفت قشنگ معلوم شد معطل من بودن بعد هی فکر می کردم اگه زودتر رفته بود واقعا چقدر بدتر می شد البته ما شش سال اختلاف داشتیم

یعنی نگاه و رفتار اطرافیان وقتی سن و مجرد بودنتون رو می فهمند، اونوقت چی؟ یا همه رو تو جمعی دعوت می ...

شما تحصیلاتت چیه ؟ شاغل هستید ؟

ببین من متوجه هستم شما چی میگید. ولی به نظرم این آرزو رو رها کن و بسپار به خدا به جای غصه خوردن فکر و ذکرش رو مشغول پیشرفت خودت کن 

تو هر زمینه ای که هستی شغل یا تحصیل 

عزیزم به قد نیست که، من قدم ۱۷۰ هست ۴۵ سالمه و محردم چون خواستگار خوب نداشتم، نمیدونم بگم به شانسه ب ...

شما نمیدونم چجور شده 

بیشتر قد کوتاها ازدواج نمیکنن 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه