یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ممنون از ارزویی ک برام کردی ولی باید بگم که من حالم با خودم خیلی خوبه و باعث حال بد ادمای دیگه نیستم ...
الهی تو به اون حد از پختگی برسی که برای لذت از زندگی مجبور نباشی تو سر مال بزنی. ایران همه چیش خوبه همه چیش بجز ادمای دروغگوش که هر عیب و ایرادی رو بیحودی و مغرضانه ماله میکشن. امیدوارم یاد بگیری پذیرش اشتباهات و ایرادات کشورمون رو و بدونی عیب و عار نیست وجودشون که بخواهی منکرش بشی. ایران اینقدر خوبیا داره که لازم نیست این حرکتای نخ نما
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دقیقادرود بشماتا بحال ندیدم یه پسر مجرد سن بالا که کم هم نیستن تاپیک بزنن که من زن میخوامدرسته ازدوا ...
پسرها تو هرشرایطی باشن و هرسنی هروقت خواستن و هر تعداد خواستن میتونن برن خواستگاری و کلی دختر هست که حاضرن باهاشون ازدواج کنن. نمونش تاپیکایی که اینجا میزنن دخترا با کیسهای نامعقول هم ازدواج میکنن. نگران بچه دار شدنشون هم نیستن تا آخر عمر. سنشون بره بالا چهرشون بازم خواستنی و هزار چیز دیگه. شرایطشون مهیا نباشه با خیال راحت به کاراشون میرسن اون وسطا هم دختر بازی و بعد میرن ازدواج. چرا باید نگران باشن؟ دخترا تو فرهنگ ما اگه قدمی بردارن بهشون میگن آویزون تا یه سنی بر و رو دارن و همه سرمایه دختر برا ازدواج قیافه و جوونیشه. تا یه سنی مادر میشن. ما دخترا سنمون بره بالا شکسته بشیم هیچکس نگامون نمیکنه. نمیتونیم بریم خواستگاری خب برا همینه همیشه دخترا استرس دارن
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من نوشتم اکثرشون چون تو زندگیم مرد های زیادی رو دیدم 80 درصدشون واقعا خوبن فقط باید بلد باشی چجوری ت ...
با احترام. هیییچ قبول ندارم!
احتمالا مرد عوضی یا باهوش تو عمرت ندیدی!
هر دو تاشون عمرا اگر نرم بشن و گول بخورند!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من نگفتم که بره با ۲۵ ساله گفتم ازدواج تو سن پایین بهتره اگ نشد که هیچی همه چی قسمته حتی اگ بگم پیر ...
پیر خرفت توهین به کسی نیست؟! به همهی بالای ۴۰ سالها به این ترتیب توهین کردی جوونکی که همیشه جوون میمونی و پیر خرفت نمیشی!
دقیقا حتی بچه دارشدن ،درس خوندن و شاغل شدنم همینه ،واقعیت اینه هر چیزی سنی داره ازش که گذشت مزه ندار ...
اوهوم .همه چیز به وقتش خوبه .مثلا گوجه سبز تو بهار و تابستون خوشمزه و حال میده بخوری تو زمستان نه مزه میده نه دوس داری بخوری.
تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.