2777
2789
چیکار کنیم 🥲

شکر خدا(آدم باید به همه چیز راضی باشه اگر نباشه سخت میگذره)

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
ولی خیلی ها ناراحت شدن و آمدن توهین کردن من فقط نظرم رو گفتم این یک واقعیته

من خودم تو سن بالا بچه دار شدم دلم برا بچم میسوزه که یه مادر میامسال داره که حال خودشم نداره .هر چیزی سنی داره .حرف شما کاملا درسته من خودم به عنوان یه مادر سن بالا میگم درست گفتی گاهی وقتها حقیقت خیلی تلخه ولی باید پذیرفتش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم از یجادیگه دوس نداره ازدواج کنه نمیدونم چرا .دعا میکنم اونموقع که ذوقشو داری خدا بهترین ادمو سر ...

دقیقا حتی بچه دارشدن ،درس خوندن و شاغل شدنم همینه ،واقعیت اینه هر چیزی سنی داره ازش که گذشت مزه نداره دیگه

عزیزم من شمارو یادمه نگران ازدواجت بودی و تاپیک میزدی قبلاالان دیدم خداروشکر ازدواج کردی خوشبخت باشی ...

آره عزیزم منو یادتونه  

آره عزیزم ناامید که خیلی میشدم 

بخاطر مشکلات خانوادگیم اوضاع مالی و یا حتی میگفتم من که معمولی هستم و خوشگل نیستم و ...

ولی اول شروع کردم روی خودم کارکردن یه خورده اعتماد به نفسمو بالا بردم که خودمو دوست داشته باشم و ...

بعدش هم دیگه توکل کردم به خدا و سعی کردم ذهنیتمو درست کنم 

مثلا میگفتم من لیاقت ازدواج خوبو دارم و خودمو توی لباس عروس تصور میکردم و کلا دیگه مثل قبل آرزوی دست نیافتنی نبود 

و بعدش هم دیگه صبر کردم 

خدا خودش جور کرد واقعا 

اصلا یه طوری که حس میکنم هیچی دست خودمون نبود و انگار از قبل مشخص شده بود 

ولی کلا تو فکر اینا که برام دعا کردن یا طلسم اینا نبودم اصلا 

الانم به نظرم آدم به خدا پناه ببره و خودشو بسپاره بهش

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

و منم همچنین منتها چه میشه کرد خدایا شکرت.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
نمیشه، حتما باید شخصا تجربه کنن و به این نتیجه برسن مثل شما

بله کاملا درسته آدم باید حتما خودش تجربه کنه ازدواج خوب و موفق خیلی ام خوبه اونایی که پشیمونن(مثل خود من) انتخابشون اشتباه بوده نه ازدواج کردنشون 

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

چرا عزیزم؟ چه مسئله ای دارین که اینقدر شمارو بهم ریخته؟ البته منم این یکی دوسالی که ازدواج کردم خیلی برام چالش داشته و هنوز دارم میرم مشاوره تا بتونم مهارت های زندگی متأهلی رو یاد بگیرم و ...

دوست من ۴۰ سالشه ماه قبل با یه آقای ۴۴ ساله عقد کردن خیلی هم راضی هستن هرکسی یه قسمتی داره

این از اونا میشه که میاد میگه تو ۴۲ سالگی بچه دار شدن خیلی هم خوبه الیته خوب بنده خدا تو این سن ازدواج کرده حق مادرش شدن حق مسلمش هست

آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...

قسمتش این بود تو سن بالا ازدواج کنه

نشد براش

چکار کنه

درسته بگی پیر خرفت

زمین گرده

فردا خدای نکرده خودت تو سن کم شکسته میشی دو برابر سنت نشون داده میشی

چقد عالی خوشبخت باشی عروس خانم 😍برای منم دعا کن

چشم عزیزم محتاجیم به دعا   

عزیزم اگه تونستی یه سفر مشهد هم برو یه همسر عالی از امام رضا (ع) جون بخواه 

ایشونو واسطه قرار بده و باهاشون درد و دل کن