2777
2789
عذرخواهی میکنم من چون تاپیک رو از اول خوندم تا رسیدم به این صفحه ایشون حرف بدی نزدن دقیقا گفتن خارج ...

حرفای غیر واقعی زیاد زدن راجع به غرب یک رویه کاملا دیرینه تا حرف ادم میزنه از چیزی فورا میگن اونجا اونطور ... خب صورت مساله پاک شد یعنی؟

پسرها تو هرشرایطی باشن و هرسنی هروقت خواستن و هر تعداد خواستن میتونن برن خواستگاری و کلی دختر هست که ...

دقیقا درسته. تعجب کردم از پست اون خانم که چرا مردها تاپیک نمیزنند و ناله نمیکنند...

برای اینکه اگر مردی ناله کنه از اینکه ازدواج نکرده بهش میگن بیعرضگی از خودته!

برو خواستگاری، اگر یکم فقط یکم شرایط پایین‌تر از خودت بری، قططططعا در هر سن و شرایط مالی و ظاهری گه باشی، یکی پیدا میشه زنت بشه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدبخت تا 40سالگی ببین چی کشیده

دیدت رو درست کن... زندگی که فقط شوهر و بچه نیست... فقط یه قسمت خیلی خیلی کوچکشه که یک در هزار ازین قسمت به شادی گذشتند...حالا هی بشین غصه چیزی که خیلیا ارزوشونه بخور ببین کجا رو میگیری!!!

من مجردم تنهایی دوس ندارم ولی محدودیت از طرف جامعه متوجه نمیشم یعنی چی!!! من تا حالا محدودیتی نداشت ...

منظور من از این جمله که "جامعه تو رو بیشتر محدود میکنه و آدم متوجه میشه که با ازدواج کردن ، محدودیت کمتری داری تا مجرد موندن تا سن بالا"

این نیست که ادما یا جانعه قانون محدودیت بزارن برای مجردا - منظورم محدودیتیه که خودِ آدم مجرد کم کم از درون احساس میکنه ..

ازدواج هیچ تضمینی برای خوشبخت کردن آدما نمی‌ده . گاهی تنها کاری که ازدواج انجام می‌ده، هم‌شکل و شمایل کردن ادما با مردم و جامعه س...  مجرد موندن تا سن بالا یعنی  تمایز داشتن و متفاوت زندگی کردن با اکثر افراد جامعه.. پس یه دردسرها یی  داره...مثلا وقتی همه دوستا یا اعضای خانواده یا دخترای فامیل  ازدواج میکنن شاید دیگه ادم توی جمعشون راحت نباشه،خب این یه محدودیت درونی ایجاد میکنه..

اینم بگم حرف من درباره ی مجردهای سن بالا بود ، نه هر مجردی 

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟
منظور من از این جمله که "جامعه تو رو بیشتر محدود میکنه و آدم متوجه میشه که با ازدواج کردن ، محدودیت ...

قبول ندارم حرفتون منم مجرد سن بالام شاید قدیما این تفاوت بیشتر خودشو نشون میداد که کمتر کسی مجرد میموند... ولی الان ما تو فامیل و محل کارم کلی مجرد سن بالا هستن حتی اقایون که تمایلی به ازدواج هم ندارن اینکه میگید شاید تو شهرای کوچیک و روستاها اینطور باشه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

خدایی که مارو آفریده به فکر همچی هست 

اگه از تنهایی و اینکه همه ازدواج کردن منم باید ازدواج کنم یا هرچی...ازدواج کنی یا آخرش جداییه یا اینکه هیچوقت رنگ آرامش رو نمیبینی 

فقط باید خدا قسمت کنه

من دیدم اونایی که خدا به جورایی دو نفرو پیش هم آورده چطور خوشبختن

پس نگران نباشید زندگیتونو بکنید اصلا به ازدواج فکر نکنید هرچی فکر کنی همونقدر دور میشه

آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...

omg... هیچی دیگه نمیتونم بگم!!! شما یکم بیوگرافی آدمهای موفق رو بخون ببین چقدر اختلاف تو سنهای ازدواج وجود داره... همه که نباید تا 30 سالگی بچه داشته باشند!!!

هر کس زندگی خودشو داره... هر کس یه داستانیه... درسته اختلاف سنی پدر مادر برای بچه سخته ولی خب بد هم نیست... بجاش بهتر بزرگش میکنند... هیچ قطعیتی وجود نداره... اما این دید شما هم خیلی بار منفی وحشتناکی داره... یکم شیرین تر به داستان نگاه کن دوست من!!!

پسرها تو هرشرایطی باشن و هرسنی هروقت خواستن و هر تعداد خواستن میتونن برن خواستگاری و کلی دختر هست که ...

عزیزم ببخش اینو میگم نگاهت به زن کمی ابزاریه.چرا سرمایه زن فقط قیافه و جوونیه.واسه همین نگاه خودمونه که پسرها رو پلنگ پسند کردیم.اینهمه پسر و مرد مطلقه مجرد میبینم که تو سن بالا امکان ازدواج ندارن بخاطر انتظارات دخترا بخاطر مسائل مالی .حتا تو همین تاپیک به مرد 44 ساله میگه پیر خرفت.چرا فکر میکنی راحت میتونن ازدواج کنن و محدودیت و مشکلات دختر ها رو ندارن یا به قول شما کمتر.بنظر من پسر ها کنار ازدواج بیشتر به پیشرفت خودشونم فکر میکنن از لحاظ مالی تحصیلی شغلی و لی دخترا تو همین سایت ببین از سن 16 ببعد میزنه میخوام شوهر کنم و در خواست دخترا تو سن کم اتفاقا بیشتر از دخترا تو سن بالاس.من فکر میکنم بیشتر به فرهنگ جامعه بر میگرده.و خانواده هاشون که البته با گذر زمان و بالارفتن فرهنگ یه جامعه نگاه زن نسبت بخودش میتونه ارزشمند تر باشه.و ازدواج رو بعنوان یه مرتبه موفقیت در کنار مراحل بقیه زندگیش بدونه نه کل زندگیش .با احترام

بله. دو سال و خورده ای. عروسمون خیلی خانمه اما از هر جهت برادر من شرایطش بهتر بود. خانواده اولش راضی ...

الهی خوشبختو عاقبت بخیر بشن 

برا داداش منم دعا کنید یه دختر خوب گیرش بیاد 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

قسمتش این بود تو سن بالا ازدواج کنهنشد براشچکار کنهدرسته بگی پیر خرفتزمین گردهفردا خدای نکرده خودت ت ...

من اصلا منظورم با دوست اون خانم نبود من کلا ازدواج تو سن بالا رو گفتم خوب نیست اخه بعضی ها الکی سخت گیری میکنن فکر میکنن همیشه وقت هست