2777
2789
داغونه من بودم اصلا پیشنهاد نمیکنم

چرا داغون؟ کانون ازدواج متدینین راه روشن چطور؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطلقه نگو،بگو مجرد،انشالله که یه آدم خوب نصبت میشه عزیزم

اگه بگه مجرد طرف فکر میکنه تا حالا ازدواج نکرده مگه مطلقه بودن چشه همین بگه طرف بعدا نمیگه تو که طلاق گرفتی چرا گفتی مجرد؟

هرچیزی جایگاه خودش و داره اطکلمه طلاق کسی بدش بیاد میتونه بگه جداشدم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
تو اگ شعور داشتی که تاالان نمی‌ترشیدی همون ۴۰ ساله هاشم نمیان تورو بگیرن بااین اخلاقت

یه جمله نوشتی رفتی......دنیا بهت نشون میده که دل چند نفر رو شکستی با این جمله ت........

حرفت یادت بمونه...همین

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید

من ۲۸ سالگی ازدواج کردم و ۳۰ سالگی بچه دار شدم.

خیلی خیلی راضیم از اینکه ازدواج کردم و صد بار دیگه برگردم عقب بازم ازدواج میکنم.

تعجب می‌کنم از کسایی که به ازدواج بد و بیراه میگن. اینا احتمالا آدم شراکت نیستن یا طرفشون دیگه خیلی خیلی عوضیه!

و گرنه زندگی با پارتنر که همسرت هست، خیلی لذت بخشه.

سکس هست، تفریح هست، تشکیل زندگی و استقلال هست. دعوا هست ، قهر و ناز کردن هست، منت کشی و لوس بازی هست. با هم خرید کردن و خونه زندگی درست کردن هست. تولد بازی و مهمونی گرفتن و ... هست. بچه هم که میاد دیگه تشکیل خانواده کامل میشه و جنس شادی ها عوض میشه. میشه جنگیدن برای یه آینده ی مشترک که همون بچه ست.

از خدا میخوام برای هر دختر و پسری یه پارتنر خوب پیدا شه و به وقتش همه ازدواج کنن🙏

یه جمله نوشتی رفتی......دنیا بهت نشون میده که دل چند نفر رو شکستی با این جمله ت........حرفت یادت بمو ...

طرف برمیگرده میگه شعور نداری باید بهش چی بگم؟هر کسی نظر خودش رو داد رفت چرا آمد ریپ زد توهین کرد رفت؟من دلم نشکسته؟

سوالمو با سوال جواب دادی ولی خب ...با ازدواج معنی پیدا میکنه یکی از اهداف زندگی ازدواجه بدون ازدواج ...

ازدواج هدف نیست باید وسیله باشه برای بهتر شدن زندگی .اگر با ازدواج زندگی کسی بهتر نشه کار احمقانه ای کرده

همه حرفات رو قبول داشتم منهای دو خط آخر!با خون خودم مینویسم که اتفاقا نردهای ایرانی جزو بدترین مردها ...

من نوشتم اکثرشون چون تو زندگیم مرد های زیادی رو دیدم 80 درصدشون واقعا خوبن فقط باید بلد باشی چجوری تو دست بگیریشون وگرنه رام کردنشون از بچه هم راحت تره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...

خوب اون خانوم 40ساله بره با25ساله ازدواج کنه؟نمیشه که بخاطر سنش کلا قیدازدواجو بزنه  

چقدر بدصحبت میکنی یعنی چی پیرخرفت

خوب اون خانوم 40ساله بره با25ساله ازدواج کنه؟نمیشه که بخاطر سنش کلا قیدازدواجو بزنه چقدر بدصحبت میک ...

من نگفتم که بره با ۲۵ ساله گفتم ازدواج تو سن پایین بهتره اگ نشد که هیچی همه چی قسمته حتی اگ بگم پیر خ فت به کس خاصی توهین نکردم ک کلی گفتم