2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشنا شدم با چند نفر البته پسرای هول🫠 دیگه اینقدر پاستوریزه نبودم😂

به هر حال قرار نیست همه شون خوب باشن. از صد تا یکی یه دفعه دیدی خوب بود. خیلی از آقایون هم شرایط ازدواج تو محل کار براشون فراهم نیست و کسی رو ندارن براشون کیس معرفی کنه. در نتیجه از این طریق اقدام میکنن. 

اونایی که میگن ازدواج یه انتخابه و ما دوست نداریم با ازدواج خودمونو محدود کنیم !کم کم سن که بالاتر م ...

من مجردم تنهایی دوس ندارم ولی محدودیت از طرف جامعه متوجه نمیشم یعنی چی!!!  من تا حالا محدودیتی نداشتم!! الان تو جامعه کار میکنم فعالیت دارم که بعضی خانمای متاهل برعکس شوهرشون محدودشون کرده

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
گلم خواهرت قبلش با کسی نبود؟ تنهایی تا این سن سخته واقعا

اصلا ،خواستگار داشت ولی جور نمیشد 

بعد توی۳۱سالگی رفت خیاطی بعدم مغازه خیاطی زد 

شوهرش توی پاساژ کناری شون بود دیده بود و پسندیده بود   

پیر خرفت شعور نداشته ات هست

خیلی از حرفش تعجب کردم ولی این افراد معمولا تو خانواده های محروم و فقیر از نظر مالی و فرهنگی بزرگ شدن..اینقدم بهشون میگیم دوتا کتاب بخونید یکم رشد کنید ما داریم با شما تو یک جامعه زندگی میکنیم بتونیم تحملتون کنیم از ۱۲ سالگی دنبال شوهرکردن و زاییدن هستن.. . 

دقیقا کسای که پز میدن شوهراشون مالی نیست فکر میکنن ما همینم گیر نیاوردیم نمی دونن که ما خیلی بهتر از ...

همونو  بگو آدم  باید  محل نزاره

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ممنونم😘

❤️❤️❤️

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا کسای که پز میدن شوهراشون مالی نیست فکر میکنن ما همینم گیر نیاوردیم نمی دونن که ما خیلی بهتر از ...

گلی اخه شوهری که مالی نیست که پز دادن نداره . صد در صد اونم خواسته مثلا به فکر خودش دلداری بده که مثلا شوهرم آش دهان سوزی نیست . خوب حالا درست یا غلط اونم خواسته همدردی کنه . قطعا هر دختری هم خواسگار خوب و هم بد داشته اگرم مجرده شاید شرایط نداشته یا شاید منتظر کیس بهتری بوده. به دل نگیر ...

البته حالا منم بگم باور نمیکنی ولی خوب شوهر کردن مثل پیرهن تنگه نپوشی لختی بپوشی در عذابی . یه خوبی داره هزاران مشکل و مسیولیت ...

من داشتم این تاپیک رو میخوندم خیلی جالبه ما در به در دنبال دختر ازدواجی می‌گردیم ولی دخترهای حتی سن ...

شما معیاراتون بگین ،ما سنمون بالارفته ،حتی چند سال قبل هم معیارام سخت نبود  یه طرفم قضاوت نکنین،🥺

صبح زندگی
ازدواجه؟

سوالمو با سوال جواب دادی ولی خب ...

با ازدواج معنی پیدا میکنه 

یکی از اهداف زندگی ازدواجه 

بدون ازدواج وداشتن یار خوب زندگی معنا نداره 

حالا هرچقدرم میخوای درس بخون دکتر شو برو خارج بگرد بخور بپوش اصن پروفسور شو

والا یکیو میشناسم یه جوری شوهرم شوهرم میکنه به منم متلک انداخته ولی شوهره قیافه که ند ...

خوب شایداخلاقش خوبه شاید مهربانه دست و دلبازه ... مگه همه چیز زاد و ولد و قیافه...

عه چه جالب با اینکه سن دوتاشون بالاس داداشتون کوچیکتره؟

بله. دو سال و خورده ای. عروسمون خیلی خانمه اما از هر جهت برادر من شرایطش بهتر بود. خانواده اولش راضی نبودن زیاد اما برادرم گفت ایشونو میخواد و عقد کردن

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.