2777
2789
ربطی به طرز فکر و درست غلط نداره یه چیزی داریم به اسم فرهنگ ! تو فرهنگ غربی ازدواج انچنان معنایی ندا ...

تو مدت هفت سالی که المان بودم اینقدر که فحشا و ازدواج تهوع اور ایران دیدم اونجا ندیدم چون ازدواج درست براشون مهمه نه صرفا ازدواج به جهت محض خالی نبودن عریضه ... تاپیکای نی نی سایت داد میزنه بطن روابط زناشویی و ازدواجی ایران چه تحفه اییه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با قسمتی از حرفت موافقم و با قسمتی نه !! تبلیغ فرزند اوری اینجوری نمیشه ک یکی بشینه به به چه چه کنه ...

تبلیغات اثر که داره مطمئن باش .

منم موافقم که قرار نیست بهترین ها رو در اختیار بچه بزاریم 

فقط از این که انقدر این مسئله رو بولد کردن واقعا در عجبم .و بقیه متنتونم کاملا متین و درست و بجا 

تو مدت هفت سالی که المان بودم اینقدر که فحشا و ازدواج تهوع اور ایران دیدم اونجا ندیدم چون ازدواج درس ...

خداروشکر چیزهایی که ما می‌بینیم رو نمیبینی طلاق به شدت شیوع پیدا کرده 

مشکلات بعد از طلاق و افسردگی و کشمکش های خانوادگی اعتیاد بیماری های روحی روانی 

هیچ نکته مثبتی نمونده 

احساس میکنم دیگه هیچ کس کتاب نمیخونه 

تو مدت هفت سالی که المان بودم اینقدر که فحشا و ازدواج تهوع اور ایران دیدم اونجا ندیدم چون ازدواج درس ...

شما المان بودی 

منم ایتالیا بودم 

البته نه ۷ سال 

اونجا به دنیا اومدم 

از یه پدر و مادر دانشجوی ایرانی 

نصف عمرم رو اونجا زندگی کردم 

اما اینکه نی نی سایت رو داری ملاک قرار میدی خیلی خنده داره ! اینجا جامعه اماری نیست ! چون هیچکس از خوشحالیاش چیزی نمیگه مردم همیشه از چیزایی ک ناراحتشون میکنه حرف میزنن و این عادیه ! 

من نگفتم تو ایران فحشا وجود نداره 

بلکه گفتم در فرهنگ و انظار پذیرفته نیست ! 

و خانواده های ایرانی قالبا رضایت به زندگی بدون محرمیت ندارن ! 

من نمیپسندم فرهنگ غرب رو و خداروشکر میکنم که با فرهنگ ایرانی بزرگ شدم 

تو فرهنگ اروپا ازدواج دیگه چیز منسوخی شده 

خودتونو به اون راه نزنین 

اغلب اقایون میلی به ازدواج ندارن 

تو دوران دانشجویی چون به شهر دیگه ای مهاجرت کردم و خوابگاه داشتم 

میدیدم ک چقد دخترااا مشکلات داشتن 

بارداری های ناخواسته ای پدر حاضر به قبول بچه نبود و ترک میکرد مادر رو 

من اصلا نمیخوام بگم تو ایران این مسائل نیست چرا هست اما واقعا کمتره و حداقل وجه عمومی نداره ک خیلی راحت و عادی بیان بشه ! 

در کل صحبت با اون اقا راجب نظر روانشناسی اون نویسنده ای بود که معرفی کردن و گفتم نمیتونین طبق فرهنگ غرب واسه ایران امار تعیین کرد 

تبلیغات اثر که داره مطمئن باش .منم موافقم که قرار نیست بهترین ها رو در اختیار بچه بزاریم فقط از این ...

خب طبیعیه تبلیغ خیلی از کشور هایی ک با بحران میانسالی مواجه هستن به هر نحوی تبلیغ میکنن حالا یا با جوایز نقدی یا بیمه های خیلی خوب یا به هر نحو دیگه ای 

ایران هم متاسفانه چند سال دیگه بحران جدی داره تو این موضوع نیرو کار بشدت کم میشه تو کادر درمان و متخصیصین حوزه های دیگه ب شدت تاثیر گذاره

مشکل نیرو کار هست 

و خب طبیعیه ک دولت بخواد افزایش جمعیت رو تبلیغ کن 

اما خب هر خانواده ای نسبت به توانایی هاش تصمیم میگیره 

صرفا هم بحث مادی نیست 

من دیدم تو اقوامم که اصلا مشکل مالی ندارن اما تک فرزند هستن یا اصلا ندارن !! 

میخوام بگم صرفا مشکلات اقتصادی تاثیر گذار نیست 

ما ایرانی ها یکم افراط و تفریط دارم تو هر دوره ای 

برعکس امریکا ک هر خانواده چند بچه داره

چیکار کنیم 🥲

باید در افزایش توانایی ها و مهارت، بهبود وضعیت جسمی و روحیه، تا حدودی رفع اشکالات ظاهری، ورزش بصورت مداوم و حرفه ای، افزایش سطح ثانش و معلومات و خصوصا تحصیلات عالیه، اشتغال به کار ترجیحا در حوزه تخصصی و استعدادی، داشتن دوستان همجنس همسال که روحیه را خراب نکنند، دوست شدن با آدم های مسن و خیلی و یا نسبتا بزرگتر از خودمان روحیه مون را منفی، خراب و افسرده می کند، حفظ آرامش و اعتماد به نفس خودمان را بروز نگهداریم تا انشاالله ی روزی بتوانیم لباس عروس را تجربه کنیم

اجازه بدید یک موردی را از تبعات تجرد خدمتتان عرض کنم:

یک خانمی هست که سنش رسیده به ۵۲ و به همان دلایل متعارف که دخترها ازدواج نمی کنند ایشان هم ازدواج نکرده و از قضا مستاجره و اجاره خونش را هم برادرش از خارج کشور می فرسته و خلاصه با هزار بدبختی داره اجاره خونه و هزینه های زندگی اش را تامین می کنه.

اخیرا که دیده قافیه را کلا باخته و هیچ سرپناه و پشتوانه ای در زندگی نداره، در به در دنبال شوهر می گرده و تا جایی این مطلب براش مهمه که علاقمند است یگ شوهر موقت داشته باشه فقط برای آوردن یک بچه که حداقل آن را بکنه پشتوانه خودش، اما دریغ و صد افسوس که کسی حاضر بشه، این کار را براش انجام بده، تازه اگه پیدا بشه تازه اول بدبختی خاش شروع میشه(صرفنظر از تامین هزینه هاش، آموزش و تربیت تو این سن کار بسیار سختی است، بچه علاوه بر مادر پدر هم می خواد و نمی تونه ببینه که همه بچه ها پدر دارند و بسته به دختر یا پسر بودنش با پدرشون یکسری کارها را انجام میدهند تو جامعه سرخورده می شه و افسردگی و خلاهای روحی روانی براش پیش میاد، علاوه بر این ثبت احوال هم شناسنامه اش را بصورت یکطرفه یعنی فقط بت مشخصات مادر می ده که براب بچه خصوصا وقتی بزرگ می شه خیلی سرافکندگی داره

همه اینایی ک الان اینجا فاز برداشتن و میگن خوشبخترین عالمید ک مجردید و فلان و بهمان و ازدواج اه و پیفه همونایی هستن ک تو سن کم دربه دردنبال ازدواج و شوهر بودن، حالا ک چندسال گذشته پشیمون شدن و فیلشون یاده هندوستون کرده. 

خب عزیزه من چاقو زیر گلوت نزاشته بودن ک اونموقع تو هم ازدواج نمیکردی ک حالا بیای بگی شوهر نکن و فلان. 

هیچ کس جای هیچ کس نیست. 

شماهم اگ تنها بودید مطمعنن دنبال یه نفر میگشتین. 

منتها الان شوهر دارید و میای اینجا به کسایی ک دوس پسر دارن خرده میگیرین.