2777
2789
نه واقعا میگم منو خواهرم اصلا خواستگار نداریمگاهی وقتا احساس میکنم ظاهرم مشکل دارهخودمو خیلی سرزنش م ...

عزیزم  اگه  جای  من  بودی  که  علنی  میگن  تو رو  نمیخوایم  چیکار   مبکردی؟ با اینکه  من  نه  زشتم  هیچی  فقط  معلولیت دارم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از خدا ازدواج زوری نمیخواماما بخت خوب همیشه آرزوم بود و هستن انشالله سهم شما و ما و خواهرام بشه

انشااله  انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
فقط طرز فکر ما درست بود که الان وضعمون این شده داداش😅

ربطی به طرز فکر و درست غلط نداره 

یه چیزی داریم به اسم فرهنگ ! تو فرهنگ غربی ازدواج انچنان معنایی نداره چون هر انچه یه انسان بعد ازدواج داره رو اونا قبلش دارن ! پس چه دلیلی داره ازدواج کنن ؟ و طبیعیه ک بعد ازدواج انچنان ذوقی ندارن و درصد خوشحالیشون کمه 

زندگی تو یه خونه بدون تعهد 

روابط ازاد 

داشتن بچه های نامشروع 

خب چه کاریه که ازدواج کنه ؟؟ یا مثلا ازدواج کنه چه چیز جدیدی به دست میاره ؟؟ 

این کتاب های روانشناسی خارجی با فرهنگ و خصوصیات اون کشور ها نوشته شده و عملا برای فرهنگ ایرانی کاربرد چندانی نداره 

خیلی خودتونو محدود به نوشته های این کتاب ها و اعداد و ارقامش نکنید

معلولیتتون چیه

یه ذره  میلنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربطی به طرز فکر و درست غلط نداره یه چیزی داریم به اسم فرهنگ ! تو فرهنگ غربی ازدواج انچنان معنایی ندا ...

واقعا موافقم

باز شهرایی مثل تهران آزادترن

اما شهرستانا واقعا محدودیت دارن

هرچقدرم بگیم فلانی آزاده

به قولی بنظرم هرشهری یه طرحی

بنظر من ازدواج یه غریزه ی طبیعی هست مثل خوردن خوابیدن

اینایی که از ازدواج متنفرند یا مشکل روحی دارند یا خواستگار ندارند 

یا حداقل یبار ازدواج کرده جدا شدند 

من خودم ۲۷ ازدواج کردم ،  تا وقتی مجردی انگار بین زمین و آسمون معلقی، 

گردش تا یه حد لذت داره استقلال تا یه حد لذت داره، حتی بعضی وقتا از پولی که درمیاری هم چندش ت میشه، 

همش میگی کی؟ میشه؟ نمیشه؟... 

بچه دار میشم نمیشم؟ تنها می مونم؟ 

تنهایی فقط مختص خداست، یه روز از تنهایی پشیمون میشید قطعا که اونروز دیره

پس سعی کنید تعادل داشته باشید ، درس زیاد مدرک عالی گردش های خارج تا کی میتونه جالب باشه دیگه؟!

پس عزیزای من سعی کتید معیاراتونو یکم بیارید پایین. یکم گذشت تواضع داشته باشید 

بخدا ۵۰ سالگی هم میشه ازدواج کرد.

اونایی هم که میگن میخواهیم نمیشه، سعی کنید مدام قرآن بخونید توخونه پخش کنید تا انرژی های منفی جاشونو به انرژی مثبت بدین و خوشبخت باشین

نماز جعفر طیار هم خیلی خوبه

اها عزیزمانشالله با عمل مشکلت درست بشهخدا بزرگه

مرسی  عزیز  دل سوره  بقره  رو  تا چهل  روز  با خواهرات  پخش  کنید  شبا  بزارید  زیر بالش  با صدای  کم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا یکیو میشناسم یه جوری شوهرم شوهرم میکنه به منم متلک انداخته ولی شوهره قیافه که ند ...

دقیقا کسای که پز میدن شوهراشون مالی نیست فکر میکنن ما همینم گیر نیاوردیم نمی دونن که ما خیلی بهتر از اونا رو رد کردیم 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

وای امروز چقدر تبلیغ فرزندپروری و مادری شد رسما ملت رو زور میکنن دیدین ی خانمه پنج قلو داشت شبکه دو ...

با قسمتی از حرفت موافقم و با قسمتی نه !! 

تبلیغ فرزند اوری اینجوری نمیشه ک یکی بشینه به به چه چه کنه و بقیه هم برن بیارن ! نه ! زیر ساخت نیاز داره

اطمینان مالی میخواد ! 

ولی سطح توقع ادما از زندگی متفاوته ! یکی هست دلش میخواد واسه بچش هرانچه که هست و نیست رو فراهم کنه 

یکی هم  نه در حد نیاز فراهم میکنه ! 

طبیعیه واسه کسی ک در اون حد از کمالگرایی باشه ۲ تا بچه هم زیاده ! 

اما نگران نباش کسی با نگاه کردن هیچ برنامه ای تصمیم نمیگیره بچه بیاره شرایط خودشو اول در نظر میگیره 

خیلی از روانشناس های نه فقط ایرانی بلکه خارجی در خصوص فرزند اولی نظرشون اینه که تک فرزند بودن ظلمه در حق اون بچه ! 

من تو اطرافیان دیدم کسایی ک ۳ تا یا ۴ تا بچه داشتن نه با این دیدگاه ک فکر میکنین اون خانوم تحت اجبار و شکنجه راضی به بارداری شده ! خودش دوست داشته ! 

کلام اخرم اینکه زندگی مردم به ما مربوط نیست 

یکی دوس داره اصلا بچه نیاره 

یکی دوس داره ۵ تا بیاره 

ضرری به من و شما نمیزنه ! 

پس نه نگاه ترحم امیز داشته باشیم 

نه نگاه از بالا