2777
2789

عزیزم درخواست زیاد بهم میدن خسته شدم 😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به میبینم که یه عالمه دختر خوب که به سن داداش من میخوره اینجا هست🙂😅🤣خواهرشوهرتون وارد میشود😂ی ...

انشالله  که  عاقبت  بخیر  بشه  برای  من هم  دعا کن   تلاشم  نتیجه  بده

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تو چقدر خوبی. چقدر مهربونی. خواهر کوچیکتر من چه حرفا که به من نزد! هیچ وقت یادم نمیره ماه رمضون بود ...

کامنتت رو خوندم یاد خودم افتادم

چه رورگار نکبتی داشتم

خواهر و خواهر زادم تو یه سال ازدواج کردن و من ازشون بزرگتر م

همه چی رو ازم قایم می کردن می گفتن بهت نمی گیم  که حسودیت نشه

منم متولد۷۶ ۲۷ سالم منم مثل شما هستم سرنوشت از ما بد نوشت قبول دارین؟

نمیدونم چرا شما پسرا ناراحتین ، شماها که میتونین روزی هزار بار برین خواستگاری ، ما دختراییم‌ که باید منتظر بمونیم‌ تا خواستگار پیدا شه

من کلی ام سرزنش شدم چرا خواستگار میاد رد میکنی یا وقتی ناراحت میشم میگن اون طرف مقابل باید ناراحت باشه خیلی دلم شکست از این حرف ناراحتی من فقط به این خاطر بود اون اقا پسند من نبود رفتارش نه اینکه بد باشه

من مشکلم همون بقیه است که بشدت اذیت میکنن با طعنه و تیکه هاشون بافخر فروشی هاشوم

والا  یکیو  میشناسم  یه جوری  شوهرم  شوهرم  میکنه  به  منم  متلک  انداخته  ولی  شوهره  قیافه  که  نداره  هیچ  بچه  دارم  نمیشن  نه ساله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
به زودی زود انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه عزیزم .

ممنونم گلم خدا ازدهنت بشنوه بهترینها نصیبت بشه انشاالله

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
بر علیه یه کار اشتباه بودن بر علیه یه جماعت کوته فکر بودن قدرت زیادی میخواد من اون توانایی و اون قدر ...

کاش شما هم تو سختی مسیر کنارمون بودین؛ هرچند که انتخابتون چیز دیگه‌ایه. ولی سختی اولیع به نظرم همون آگاهی پیدا کردنه که شما از این مرحله عبور کردین🙂

عزیزم میتوتم برات سن ازدواج خواهرتو بگم با حلقه اگه میخوای اسمشو اینجا بگو یاهم درخواست بده خصوصی بگ ...

میشه  واسع منم  فا ل  بگیری  من  فاطمه ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40