2777
2789
نمیدونم چرا شما پسرا ناراحتین ، شماها که میتونین روزی هزار بار برین خواستگاری ، ما دختراییم‌ که باید ...

ببین وقتی بعضی پسرا هم شرایطشو نداشته باشن چطوری میتونم برن خواستگاری ؟؟؟

وا خب چیکار خواهرت داری تو شوهر کن

من الان یکی از اون خواهرام که همین کاری که شما گفتینو کردم ازدواج کردم هشت سال پیش ک من ۲۵سالم بود و خواهرم ۳۰ اللن خواهرم ۳۸هست و هنوز مجرد خیلی ناراحتم خیلی کاش صبر کرده بودم اول اون ازدواج میکرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی چون چند ساله خودم خونه دارم و مستقل زندگی می کنم احساس تنهایی می کنم

نگران نباش

بنظرم اینکه شاغلی و شغل درستی داری خیلی خوبه

غصه نخور 

حس میکنم ۳۰تا ۳۳ سااگی ازدواج میکنی👰‍♂️🤵

اره من ۲۸ ام هر شب گریه میکنماز استرس دارم میمیرم

گریه  نداره  عزیزم  ازدواج  به  وقتش  اتفاق   میوفته  خودمم  مجردم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دختر پسراشون زود ازدواج میکنن مادر با بچهاش انگار خواهر برادرن

خبلی  بده  فکر  کنم  من  باید  ننه  بزرگ  باشم  الان🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
۲۳ سالمه ولی تنها دختر مجرد فامیلم از من کوچیکتر ازدواج کردند خیلی حس بدی دارم ازدواج پیشکش کاش حداق ...

منم اصلا خواستگار ندارم

تعجب میکنم

دوتا خواهر بزرگتر از خودم دارم

بزرگه یکی دوتا داشت 

دومیه اصلا مثل خودم

کلا شانس نداریم

عزیزم درخواست زیاد بهم میدن خسته شدم 😕😕

درخواست  چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اصلا خواستگار ندارمتعجب میکنمدوتا خواهر بزرگتر از خودم دارمبزرگه یکی دوتا داشت دومیه اصلا مثل خو ...

به خواستگار  نیست که  منم  میگفتن  کسی  نمیاد  خواستگاریت  ولی  اومد  با خانواده  و گل  و شیرینی   ولی  نشد  نمیدونم  چند سالته  ولی  هر وقت  رهاش  کنی  به  نتیجه  میرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی شهر کوچیک و فامیل من تموم سربلندی و موفقیت رو فقط تو ازدواج میدونن. بخدا قسم طرف دانشمند ناسا با ...

چه تفکرات پوسیده ای دارن...شهرهای کوچیک معمولا اینجورین.

شما که می دونی این تفکرات الکیه سعی کن اهمیت ندی...

واقعا الان ازدواج ی انتخابه واسه خانما،من دوستی داشتم بسیار پر خواستگار ولی هدف اش از زندگی رشد خودش و دیدن دنیا بود.

می گفت نمی خوام زندگیم صرف شوهر و بچه بشه..هر کسی یه نگاهی داره به زندگیش

خواهرم ۳۲خواهرم ۲۹خودمم۲۶

خواهرت  همسن  منه   الان  همه  مجردن  لابد  صلاح ماست  بعدشم  باید   کلا  رهاش  کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خواستگار نیست که منم میگفتن کسی نمیاد خواستگاریت ولی اومد با خانواده و گل و شیرینی و ...

نه واقعا میگم منو خواهرم اصلا خواستگار نداریم

گاهی وقتا احساس میکنم ظاهرم مشکل داره

خودمو خیلی سرزنش میکنم

با اینکه خانواده پدریم و مادریم پسر همسن من دارن

اما اصلا نزدیک نمیشن