2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میفهمم چی میگی ولی چه میشه کرد سعی کن امیدوار باشی وشرایططو قبول نکنی که قراره همیشه تنها بمونی اینا ...

ممنون عزیزم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

من بهم پیشنهاد آشنایی میدن ولی قیافه ها ب دلم نمیشینه همون اول ،مشکلم اینه

۲۶اپ

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
لباسشویی داریم نمیزاره روشن کنم لباسای برادرام و پدرم باید بشورمجای من نیستی بدونی چی میکشم نزاشت در ...

خب باهاش حرف بزن چرا نباید روشن کنی من ۲۹ تازه ازدواج کردم انشالابختت باز شه شستن لباس برادرو پدرتم با احترام بشور حرص نخور چی میشه من میرم خونه مامانم لباس کار بابامو حیاط میشورم خیلی ام خوشم میاد جوراباشو میشورم توام ب پاس احترام بشوری ناراحت نمیشی ب خودت برس شرایط درست میشه

من  ۲۹ سالمه  ولی  باور  کن  چیزی  نمیشه  هرطوری  زندگی  کردی   بعدشم  همینطوری  زندکی  میکنی

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خوب گناه داره ۱سال و ۹ماه ازم بزرگتره کلی جهیزیه خریده اونم با چه ظراقتی 🥲🥲کار اشتباهیه

منم  جهاز  خریدم   البته  خورده  ریزا رو

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

چرا هر سری یه سنی میگی یه جا میگی تو تاپیکات گفتی  ۳۰ سالمه  اینجا هم که گفتی میگی ما دهه شصتیا ۲۰ سال دیگه پیر میشیم  بعد  یکی پرسید میگی متولد ۷۵ هستی واقعا دروغگوها کم حافظن