یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
توام میگفتی گمشو برو ازدواجتو کن من نمیخوام به تو چه ربطی داره
هیچی نگفتم. انغد بغض کردم که فکر میکردم وزنه های چند کیلیویی از گلوم آویزونه. با اینکه ۱۲ سال از اون موقع میگذره ولی من هنوز فراموش نکردم یادم میفته خون گریه میکنم.
آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...
الان خیلی دختره ۲۰ ساله با ۴۴ ساله ازدواج کردن خیلی تو سای ت هست وخوشحال میگن اختلاف سنی زیاد خوبه ۵۰ سالم پیر خرفت نیست تا ۷۰ سالگیم پیر نیست دوره قریم با جدید مقایسه نکن الان زن ۴۰ ساله با ۴۰ سال قبل یکین الان همه به خودشون میرس باشگاه ونهایت یکی دوتا بچه اوردن نه دهتا
نه دلش میشکنه اونم خواستگار خیلی خیلی براش میاد حتی تا ازمایشم میرن پسره کاملا مشتاق ولی دیگه ازشون ...
شاید یک نفر دو بهم زنی میکنه. چون عجیبه برن آزمایش و بعد ازشون خبری نشه. بگردید ببینید کی اینکارو میکنه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...
اتفاقا مردها به سن چهل که میزان خیلی جذاب تر عاقل تر پخته تر هستن از بعضی جوون های پرباد که کله شون بوی قرمه سبزی میده و خیلی هاشون هیچ درکی از هیچی ندارن
هیچی نگفتم. انغد بغض کردم که فکر میکردم وزنه های چند کیلیویی از گلوم آویزونه. با اینکه ۱۲ سال از اون ...
الان حالت چ طوره راضی هستی از زندگی ات ؟ عیب نداره بذار ب حساب جوونی اش و فشاری ک روس بوده دلش ازدواج میخاسته برا خوشبختی اش دعا کن ب خودتم برمیگرده دعای خوب
لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....