2777
2789

سلام به دختر خانمهای گلی که ازدواج نکردید.. چرا فکر میکنید حتماً باید یه مردی بیاد شما رو بگیره.. ببره.. بعد دیگه خوشبختید؟ اینطوری نیست.. ببینید اگه الان که تنهایبد یا مجرد هستید. حالتون خوبه اون موقع هم خوبید... بخاطر فشار خانواده و حرف مردم ازدواج نکنید... پشیمون میشید.. ارزشهای خودتون رو پیدا کنید.. یکی ازدواج براش ارزشه... یکی نیست.. از تنهایی نترسید شما از پس همه چیز  بر میاید....اگه ازدواج دوست دارید . به قدرت خداوند. قدرت ذهنتون ایمان داشته باشید.. بدونید که چه مردی با چه خصوصیاتی دوست دارید. وبدونید  که شما لایقش هستید  ... قبل از هر چیز باید یادبگیرید که از تنهایی با خودتون لذت میبرید... یکم خود شناسی کنید...کمکتون میکنه زودتر به خواستتون برسید 

انشالله همیشه تنها بمونی و لذت ببری

چقدر یه آدم میتونه بیشعور و بی شخصیت باشه کتاب بیشعوری رو بخون.ضمنا اینجا مستراج نیسکه هی بحث زنونه مردونه را بندازی این تاپیکم زنونه نیس بفهم .هر چند بعید میدونم.نفرینتم برگرده بخودت چون من تنها نیستم

کاربر آقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم ولی کد ملی خودمو معرف و نمیدونم عکس از کارت ملی با صفحه اولش شناسنامه میخاد ترسیدم گفتم شاید ...

بله کاملا واقعیه شبکه دو خیلی تعریف میکرد..میگفت اطلاعات افراد ب صورت محرمانه پیش'ما میمونه و در اختیار کسی قرار نمیدیم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

والا منم بعتوان ی پسر دوست داشتم۲۵سالگی ازدواج کنم ولی نشد الانم۲۷م شبو روز کار میکنی باز نمیشه این پول لعنتی جور نمیشه ی دخترم هزارتا ارزو داره موقع عروسیش موقع خرید و...نمیشه ک بیخیالش بشه همینه ک هنوز مجردیم ..تف ب این زندگی واقعا از ی سنی ب بعد آدم هیچی خوش حالش نمیکنه والا مت الان دوسدارم زنو بچه خودمو داشته باشم😔🤦‍♂️

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

سعی کنین تا فرصت دارین ازدواج کنینزندگی دخترهای مجردی که سنشون رفته بالا و دیگه برای همیشه مجبورن م ...

اتفاقا آدمای مجرد مسئولیت زیادی ندارن .اگه پدرو مادر  و... نیاز به کمک داشته باشن فرقی ندارد مجرد باشی یا متاهل باید بهشون کمک کنی... 

ولی  واقعا ازدواج خوب خیلی عالیه 

بله کاملا واقعیه شبکه دو خیلی تعریف میکرد..میگفت اطلاعات افراد ب صورت محرمانه پیش'ما میمونه و در اخت ...

اها خوبع ...ممنون ک توضیح دادید

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بازم یه چیزیه بستگی به افراد مختلف داره ... تو سایت خیلیارو میبیتید تجربه فقر و بیپولی و داشتن و خیل ...

نمیگم مشکل ایحاد نمیکنه 

ولی بنظرم تا زمانی که رابطه عاطفی زن و شوهر خوب باشه مشکلات براشون اسون میشه دلشون به زندگی گرم وای به اون روزی که رابطه عاطفی خوب نباشه کوچیکترین مشکل باعث دلسردی میشه

ببین بیشتر کاربرای اینجا درکی از حرفات ندارن خصوصا اون کاربری که مخالف حرفته و میگه انسانی که ازدواج ...

بله متاسفانه یه کاربر بیشعور حتی منو نفرین کرده!!!

کاربر آقا