2777
2789
عزیزم میتوتم برات سن ازدواج خواهرتو بگم با حلقه اگه میخوای اسمشو اینجا بگو یاهم درخواست بده خصوصی بگ ...

سلام عزیزم میشه برای منم بگی ؟ 

نازنین ،گلزار  ( اسم خودم و مامانم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو پرسیدم چون من تو این فکرم اگه پول بود هیچوقت خریت نکنم اشتباه میکنم؟ وقتی شوهر محبت نمیکنه وقتی ...

کی گفته این حرف رو؟ 

اتفاقا محبتی که شوهر میکنه عشقی که شوهر بهت داره رو حتی مادرت قول میدم نداشته باشه ببین عزیزم ازدواج بهترین مرحله زندگی و همسر بهترین دوست و همسفر زندگیه جونتون برا هم میره حاضرید خار تو چشمتون بره تو پای طرفتون نره و این دوطرفه هست هرروز با عشق هم از خواب بیدار میشید برای اهداف مشترک تلاش میکنید ببین اینو به جرات میگم اکثر مردای ایرانی فرشتن واقعا فرشتن فقط باید بلد باشیشون

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
تو این دوره زمونه که سن ازدواج بالا رفته شما با 24و27و...حتی 35و40سال سن نشستین فاز ترشیدگی برداشتین ...

سرکار و باشگاه و مسافرت و تفریح هر چیزی حدی داره انسان دلش میخواد سر سامون بگیذه تشکیل خانواده بده طبیعت آدمیزاد همینه مجردی تا جایی خوبه بعدش کلافه کننده از یه جایی دیگه واقعا افسردگی و انزوا میاره 

مجرد موندن ،هیچ وقت خواست و رضایت خدا نیست 😊 خودش توصیه کرده به تسکیل خانواده.. خدا چون ادما رو مخ ...

حالا کیه قبول کنه که باعث این دردهاست.... خواستگار های منو چون خواهر بزرگتر داشتم خودشون رد می کردند... الان اونا ازدواج کردند و من مجرد؛ علنا یکیشون میگه پیر شدی و هزار تا نیش و کنایه دیگه..... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
من خودم تا الان نخواستم با هرکسی راصی به ازدواج نبودم متولد ۷۵ الانم خواستگار زیاد دارم ولا نمیدونم ...

همسنیم ولی من خواستگار مد نطرم رو ندارم خیلیم از تنهاییم ناراحتم 

انشالله خوشبخت بشی

کی گفته این حرف رو؟ اتفاقا محبتی که شوهر میکنه عشقی که شوهر بهت داره رو حتی مادرت قول میدم نداشته با ...

وای ینفر بلاخره اینجا از ازدواج خوب گفت. انقد که ترس برداشتم از ازدواج از دست آدمای اینجا

سعی کنین تا فرصت دارین ازدواج کنینزندگی دخترهای مجردی که سنشون رفته بالا و دیگه برای همیشه مجبورن م ...

اِاِواااا😊 جمله ی آخرم ناقص تایپ شده

"سختیها  و تنهایی های زندگیِ همیشه مجردی ، به مراتب بیشتر از سختیهای زندگی متاهلیه"

البته منظورم زندگی متاهلی عاقلانه و درسته ها

زندگی متاهلیِ اشتباهی که کلا رد شده س

دخترا.. بار زندگی  سنگین تر از اونه که بشه به تنهایی تا آخر عمر به دوش بکشید،البته غیر ممکن نیستا..ولی سخته..در ضمن ازدواج یه گروه حمایتی فوق العاده برا آدم ایجاد میکنه..حمایتِ همسر خوب و فرزندان..

ازدواج خوب خیلی خوبه

ولی اگر مجرد موندید،دنیا به آخر نرسیده..سعی کنین  با زندگی کنار بیاین..مطالعه کنین- هنر یاد بگیرید- ورزش کنید-ارتباطاتتونو زیاد کنین-بدونِ ازدواج کردن هم میشه زندگی مفیدی داشت😊

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟