2777
2789
من اصلا منظورم با دوست اون خانم نبود من کلا ازدواج تو سن بالا رو گفتم خوب نیست اخه بعضی ها الکی سخت ...

بگذریم

فکر کنم فقط باید کمی با ملاحظه بیشتری صحبت کرد.

آدما این روزا زود دلشون میشکنه.حقم دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول ندارم حرفتون منم مجرد سن بالام شاید قدیما این تفاوت بیشتر خودشو نشون میداد که کمتر کسی مجرد میم ...

خب - تجربه ها متفاوته-  تجربه ی زیسته ی من که اینو میگه -  البته منم نگفتم صد در صد - ولی کم و بیش این احساس وجود داره

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟
من جعفر طیار تو حرم امام رضا خوندم بخاطر ازدواجم از سمنان رفتم مشهد حرم امام رضا نماز جعفر طیار خوند ...

یه بار دیگه داخل یه تاپیک دیگه باهات حرف زدم..یادمه شما را..جعفر طیار با یه روز دو روز که حاجت نمیده..مداومت داشته باشه بهتره..بعدم عزیزم شما شاغلی اعتماد به نفس داشته باش..حسابی به رنگ وروت ولباسهات برس...عطر وادکلن گرون قیمت بزن..ظاهرت را خوب کن..حسابی اراسته باش .حال دلتم خوب کن..ارامش داشته باش...اگه اهل دوست پسر نیستی خیلی خیلی باید بری جاهایی که خواستگار پیدا میشه..هیات..بسیج.مسجد محل..برو اصلا حوزه های سپاه فرمانده شو..ببین خواستگار سنتی چه بخای چه نخای همینه..باید خودتو تو چشم کنی..باید نشون بدی خودتو.باشگاه ها هم هستن..کلاس های فنی حرفه ای میتونی بری که رایگان هم هست..کلن دیگه کمر همت ببند بری تو دل جمع..سفر زیارتی زیاد برو.الخصوص قم..حضرت معصومه خودشون دختر بودن..ازشون ازدواج خوب بخواه.‌قانون جذبم یادت نره..امیدوار باش

کنیز فاطمه ام....
حرفای غیر واقعی زیاد زدن راجع به غرب یک رویه کاملا دیرینه تا حرف ادم میزنه از چیزی فورا میگن اونجا ا ...

یعنی از نظر شما غرب کعبه آمال و آرزوهاست هیچ عیب و بدی و ایرادی نداره 

در عوض ایران پایگاه و معدن تمام بدی هاست و هیچ نقطه مثبتی نداره ؟‌

هممون داریم تو این ممکلت زندگی میکنیم 

ایران از نظر فرهنگی خیلییی بالاتر از غرب هست 

جایگاه خانواده تو ایران تعریف مشخصی داره چیزی ک خود جامعه شناس های غربی این رو یه نقطه عطف میدونن 

ما داریم راجب مسائل فرهنگی صحبت میکنم ک فکر میکنم شما صحبتتون بیشتر راجب مسائل سیاسیه !