2777
2789
خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

منم سال های اول ازدواجم کارم گریه و زاری بود، خیلی اذیت میشدم از رفتارها و بد اخلاقی ها و بی محلی های شوهرم. خیلی صبوری کردم الان ۷ سال گذشته با اینکه سنمم بالاست بچه دار نشدم. ولی خدارو شکر رابطمون خیلی بهتر شده. تو هم صبور باش.اوایل زندگی اکثرا اختلاف ها بالا می گیره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

این طرز فکر اشتباه و قدیمیه هر کی خواستگار داشت 

باید بره سر زندگیش 

توکل به خدا خواهرم خیلی خیلی خوشگله تحصیل کرده هست ولی سخت پسند و هرکی میاد جور نمیشه

عزیزم اینجا خواهرت هست که به فکرت نیست .سخت پسندی دیگه چیه این وسط .شاید اون تا آخر عمرش ازدواج نکرد هر کس مسوول زتدگی خودشه

کی گفته این حرف رو؟ اتفاقا محبتی که شوهر میکنه عشقی که شوهر بهت داره رو حتی مادرت قول میدم نداشته با ...

همه حرفات رو قبول داشتم منهای دو خط آخر!

با خون خودم مینویسم که اتفاقا نردهای ایرانی جزو بدترین مردهای زمین و پرتوقع ترین و بدتربیت شده‌ترین‌ها هستند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

[QUOTE=365330614]همه حرفات رو قبول داشتم منهای دو خط آخر! با خون خودم مینویسم که اتفاقا نردهای ایرانی جزو بدترین دد

دقيقااااا

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
راستش شاید حرفم توهین به حساب بیاد ولی اینجا از شهرهای مختلف و از فرهنگ های مختلف میان...... تو بعضی ...

می‌فهمم. خیلی منطقی و درست گفتین واقعا. شایدم من چون کلام شهرم یه‌سری دیدگاه‌ها اینجا انقدر برام عجیبه! در این که محیط تاثیر زیادی تو شکل گرفتن نظر و اعتقادات و افکار آدما داره شکی نیست.. ممنون از دیدگاه خوبت💖