خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...
منم سال های اول ازدواجم کارم گریه و زاری بود، خیلی اذیت میشدم از رفتارها و بد اخلاقی ها و بی محلی های شوهرم. خیلی صبوری کردم الان ۷ سال گذشته با اینکه سنمم بالاست بچه دار نشدم. ولی خدارو شکر رابطمون خیلی بهتر شده. تو هم صبور باش.اوایل زندگی اکثرا اختلاف ها بالا می گیره.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کی گفته این حرف رو؟ اتفاقا محبتی که شوهر میکنه عشقی که شوهر بهت داره رو حتی مادرت قول میدم نداشته با ...
همه حرفات رو قبول داشتم منهای دو خط آخر!
با خون خودم مینویسم که اتفاقا نردهای ایرانی جزو بدترین مردهای زمین و پرتوقع ترین و بدتربیت شدهترینها هستند...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
راستش شاید حرفم توهین به حساب بیاد ولی اینجا از شهرهای مختلف و از فرهنگ های مختلف میان...... تو بعضی ...
میفهمم. خیلی منطقی و درست گفتین واقعا. شایدم من چون کلام شهرم یهسری دیدگاهها اینجا انقدر برام عجیبه! در این که محیط تاثیر زیادی تو شکل گرفتن نظر و اعتقادات و افکار آدما داره شکی نیست.. ممنون از دیدگاه خوبت💖