2777
2789
دهه ۵۰ که دیگه خیلی مسن حساب میشه

فک نمیکنی با حرفت ممکنه دل بشکنی؟ متولد مثلا ۵۶ ...۴۷ سالشه... یا متولد ۵۸...۴۵ سالشه چرا اخه مسن‌.‌مهناز افشار ۴۶ سالسه از خیلی از دخترای ۲۰ساله خوشگلتره ..پرستو صالحی ۴۶ سالشه‌. نیکی کریمی ۵۰سالشه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نمیکنی با حرفت ممکنه دل بشکنی؟ متولد مثلا ۵۶ ...۴۷ سالشه... یا متولد ۵۸...۴۵ سالشه چرا اخه مسن‌.‌ ...

متولد ۵۶ اگر خواست بچه دار شه ونشد چی؟اونی که ازدواجش جور نمیشه را کار ندارم اینکه سعی می‌کنید با این حرفا بگید ازدواج تون وعقب بندازید برام عجیبه 

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

دقیقا منم همین نظر رو دارم. کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم. یا حداقل با آدم اشتباه ازدواج نمیکردم

خب دهه ۵۰ جوان حساب میشه؟

به نظرم آره... اینکه یکی خوشگل باشه زشت باشه جوون باشه و... خیلی به  سبک زندگی شخص بستگی داره... خیلی از دخترای ۲۳، ۲۴ ساله رو میشناسم نه دندون درست درمونی دارن نه پوست و موی خوبی نه چهره شیکی دارن .... 

به نظرم آره... اینکه یکی خوشگل باشه زشت باشه جوون باشه و... خیلی به سبک زندگی شخص بستگی داره... خیل ...

به ظاهر نیست اونها از نظر بدنی جوان نیستن آدم تا جوونه شوهر میخواد همه چی به وقتش

من ۲۷سالمه ولی اصلا خودمو جز سن بالاها حساب نمیکنمهنوز کلی زمان دارماگه اتفاق نیوفته هم نیوفتاده

چون سن شما اصلا بالا نیست

تازه اول جونیته

آدم اگر هدفمند زندگی کنه

دم به دقیقه نمیگه من شوهر میخوام و اگر کسی نظرش مغایرش

باشه بهش بپره

زندگی و اهدافش رو داره در کنارش سعی میکنه ازدواج موفقی داشته باشه

چرا که نه

ولی بعضیا طوری رفتار میکنن انگار بقیه مسئول تجرد اونها هستن

نمیدونم چیکار کنیم🥲من جدیرل میرم پیش حضرت زهرا.. دعا میکنم مهر یه ادم خوب بیافته به دلم و ازدواج کن ...

منم تا پارسال مثل تو خاستگار زیاد داشتم و پسند نمیکردم..بالاخره یکی خیلی به دلم نشست.ولی خیلی پشیمونم گند زدم ...درحالی که عاشقشم خیلی حس بدیه😔😔

دوست من ۴۰ سالشه ماه قبل با یه آقای ۴۴ ساله عقد کردن خیلی هم راضی هستن هرکسی یه قسمتی داره

نمیخام توسن پیری همچین اینده ای

خدایا نمیخام عاقبتم اینجور بشه😭😭😭💔

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

ازدواج خوبش خوبه. اگه شوهرت خوب باشه. بچه هات خوب باشن ولی امکانش کمه

مسئولیت زندگی و بچه خیییییلی سخته

بخدا مجردی از ازدواجی که خوب نباشه خیلی بهتره 

اگه کسی بخاطر مجرد بودن اذیتتون نمیکنه ریسک نکنید. من اگه به عقب برمیگشتم و دست خودم بود هیچ وقت ازدواج نمی کردم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند