2777
2789
خیلی مهمه چرا مستاجر هستن؟اگر ازین ادمایی بودن ک اهل کار و تلاش نبودنیا هرچی دراوردن خوردن ک خب ابدا ...

تازگیا اومدن تو محلمون 

درمورد این مورد سوال نکردیم

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برگام این ایموجی رو اولین باره میبینم

ن جدی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

این‌هایی که اینقدر روی مال دنیا تکیه می‌زنند و پافشاری می‌کنند آیا از ناپایداری این جهان بی‌خبرند؟!

از اینکه مال آدمی به چشم به هم زدنی می‌تونه به باد بره؛ بی‌خبرند؟!

گیرم به کسی رسیدید که گنج قارون داشت؛ روز از دست رفتنش چه خواهید کرد؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اینایی که میگن نه پدر و مادراشون همین الان میتونن یه خونه بخرن ؟!

پدر مادر الان خونه نمیخره

سالها قبل باید میخریده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من خودم عقلم نرسید کسی نبود بهم بگه اما کلا بهتره با اونایی که اوضاع مالی خوبی ندارن یه ذره بیشتر درموردشون فکر کنید 

مثلا پدرشوهر من اوضاعش خوب نیست،  ما خودمون مستاجریم امسال تازه ماشین خریدم . هزار تا خرج و مخارج داریم و اونا منتظر یه کمک بزرگ از سمت ما بودن بدون اینکه درک و شعورشون برسه که خودمون هشتمون گرو نهمونه... بعد تو این شرایط یدونه لباس هم بخری برات اخم و تخم میکنن! 

منم کم لطفی نکردم و از گوشی بگیر تا انواع لباس و.. برا خودم خریدم و پس انداز کردم چون ما مسئول بی عرضگی پدر شوهرم نیستیم که همش گند بزنه و بدهی بالا بیاره 

اونم از پسر مجردش که هم پول داشت و هم خرجی نداشت کمک گرفت آخرش اما حسابی با ما بسته! 

که بدرک مهم نیست 

در کل گفتم که هم خالی بشم هم بدونی دایما باید سر همچین مسائلی درگیر باشی

این‌هایی که اینقدر روی مال دنیا تکیه می‌زنند و پافشاری می‌کنند آیا از ناپایداری این جهان بی‌خبرند؟!ا ...

آیه قرآنه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بستگی داره یوقتایی میبینی مستاجر هستن اما ی جای نسبتا خوب و از نظر مالی هم مشکلی ندارن و سرمایه رو دارن اما دارن باهاش کار میکنن ودرامد خوبی دارن این فرق می کنه بااینکه مستاجر باشن و نتونستن و توانایی خرید خونه نداشتن و درکنارش کار و سرمایه خوبی هم ندارن و این پسر هم دقیقا همینه و میبینی نمیشه روش حساب کرد برای اینده یعنی اون جنم و عرضه رو نداره ک بخواد زندگی بسازه

اینایی که میگن نه پدر و مادراشون همین الان میتونن یه خونه بخرن ؟!

بله میتونن .

چرا وقتی پدرو مادر خونه ندارن میخوان دختر مردمو بدبخت کنن؟خب پسرشون زن نگیره چه اجباریه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ما اصولا لرا اینجا رسممونه به پسری ک خونه نداشته باشه زن نمی‌دیم اصن پدر و مادرش ربطی نداره 😂

داداشی چیزی نداری سیسی جون

بخدا خیلی نازو خانومم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستشو بخوای من با یه خانواده ی ضعیف تر از خودمون ازدواج کردم.

اولا که تا چند سال شوهرم خرج خانواده رو‌میداد

هیچی طلا و پول و‌جهیزیه و‌کمک نکردند بهمون

تا هنوز هم تو‌ خونه ای که مال ماست نشستند

کلا نه خودشون پیشرفت میکنند نه میزارند ما پیشرفت کنیم.

با اینکه همسرم دو جا کار میکنه و‌خودمم شاغلم ولی دلیل اصلی اینکه سخت داریم پیشرفت میکنیم اول اونا اند بعدم ازدواج تو‌سن پایین

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕