2777
2789
عنوان

بیاید براتون از پسری ک بهم پیشنهاد داد بگم😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 36 پست
در تعجب نباش

اره بلاکه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط ۵۰ شارز دادم فک کردم جدی مشکل داره وقتی گف ۵۰۰ بده فهمیدم جریان چیه

به جهنم مشکل داره مگه تو خانوادته  همون موقع گفت پول بفرس باید دیگه جوابش نمیدادی چه آدم پرویه مفت خور 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
به جهنم مشکل داره مگه تو خانوادته همون موقع گفت پول بفرس باید دیگه جوابش نمیدادی چه آدم پرویه مفت خ ...

اخه من شهرشون غریبم و دانشجو واقعا همچین انتظاری نداشتم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

خیلیییخودمم همین فکرو میکردم گفتم این حتما میخادم ک بعد ۱ماه ول کن نیس نگو 🫡🫡

فدای سرت خوشگلم برات تجربه شد دیگه😂🙂♥️

ولی جدن چه قلب مهربونی داری که حاضر شدی اون کارو براش بکنی🥺

اخه من شهرشون غریبم و دانشجو واقعا همچین انتظاری نداشتم

چون دانشجو و غریبی اتفاقا باید تیز وزرنگ باشی دیگه به هیچ پسری  پول نده مگه خانوادت باشن اونم اگه واجب باشه  

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
فدای سرت خوشگلم برات تجربه شد دیگه😂🙂♥️ولی جدن چه قلب مهربونی داری که حاضر شدی اون کارو براش بکنی🥺

این مهربونی نیست قربونت این اسمش سادگیه و خام بودنه این خانم دانشجو و تو شهر غریبه باید مراقب خودش باشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
فدای سرت خوشگلم برات تجربه شد دیگه😂🙂♥️ولی جدن چه قلب مهربونی داری که حاضر شدی اون کارو براش بکنی🥺

🍓🥲

چون دانشجو و غریبی اتفاقا باید تیز وزرنگ باشی دیگه به هیچ پسری پول نده مگه خانوادت باشن اونم اگه وا ...

اره حواسم هس دیگ

فقط ۵۰ شارز دادم فک کردم جدی مشکل داره وقتی گف ۵۰۰ بده فهمیدم جریان چیه

دمت گرم هم از این کارت هم این که میخوای ازصفر شروع کنی و گذشتتو فراموشی بکنی:-)

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

کلاهبرداری مدرن 😅

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....