2777
2789
والا من الان دارم انجام میدم خدا کنه راست باشه جونم ب این دعا بنده

سلام خوبید؟ نتیجه دعاتون چی شد؟ موثر بود؟ چه اتفاقی افتاد براتون؟ لطفا بیایید و نظرتون و اتفاقی که افتاده رو بگید بهمون. یکی هم چقدر هزینه کردی؟ روش کارت رو هم بگو برامون. مرسی 

سلام عزيزم شما انجام داديد؟ منم ميخواستم انجام بدم نتيجه داد براي شما؟

سلام. شما کجا میخایید انجام بدید؟ چی بهتون گفتن؟ چقدر ازتون هزینه خاستن؟ من یه جا صحبت کردم گف 4 میلیون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چي بود نتيجه ش عزيزم؟

خب انتظار داشتیم مشکلی که براش گرفتیم حل شه

ولی نشد و بدترم میشد هی چندین سال

تا فهمیدیم که اجنه برای حل کردن نیستن فقط برای خراب کردنن و کلا گذاشتیم کنار و رو خودمون کار کردیم تا حل شد.البته خیلی طول کشید تا بفهمیم ولی تو اون فاصله دیگه نگرفتیم چیزایی که داشتیمم تو آب قرآنی انداختیم باطل شن و یه جورایی توبه کردیم از حماقتمون.

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care
Man ba cheshm khodam didam, doa ro mizaran to del gosfand bad gosfand 3 ruz mizaran roi shofaj ke ga ...

درود بر شما

پسر من دوره دبیر ستانش

با چند تا از همکلاسهاش دوست شده بود ومرتب خرجشون میکرد هرچه قدر هم بهش میگفتم توی این چند نفر با یه نفر که از همه نظر خوبه رفاقت کن

هم از نظر تربیت خانوادگی هم درس خوان باشه که کمک هم باشین گوش نمیکرد بعضی شبها تا ساعت ۱۰و یازده باهم بیرون بودن

خلاصه خواهر یکی از فامیل ها جریان ورو شنید وبه یه خانم سیدی گفت یادمه۵۰۰ تومن هزینه کردم

به مدت ۳ماه هر ماه تمدید میکردن

بعد ۴ تا کاغذ نوشته داد بهمون  یه دونش را باید 

همین طور که شما گفتین توی یه دل گوسفند جا میدادیم ودل را نزدیک یه جوب اب که اب ازش رد میشد دفن میکردیم

یه دونه از دعاها را توی شکم ماهی از طریق دهان ماهی جامیدادیم وتوی قبرستان نزدیک یه قبر دفن میکردیم سفارش هم کرده بود وقتی خاک را ریختی روی ماهی وبه اصطلاح چال شد بدون اینکه پشت سرت ومحل دفن ماهی را نگاه کنی از قبرستان بیا بیرون یه دونه راهم باید با اسفند میسوزوندیم یه دونه هم که با زعفران نوشته بود داخل اب نیم گرم حل میکردیم اون اب را میدادیم پسرم میخورد

جالب بود پس از انجام اخرین مرحله هرکدام از اون رفقا با یه بهانه ایی دست از سر پسرم برداشتن

البته باید به اینکارها اعتقاد داشته باشی تا برات انجام بشه

حاج علی عباسی رفتم پیشش خود خداست روی زمین

تنها کسی که امیدمو ناامید نکرد

09336067071

از همه جا مونده و رونده بودم

انقدر سرمو کلاه گذاشته بودن که دیگه امیدی نداشتم

کارایی ازش برمیاد که توی خواب و رویاهامم نمیدیدم

طلسم مرگ میزنه طرف ۵ روزه از زندگی ودا کنه

طلسم جدایی و سردی میزنه یه جوری جدا میشن خودشونم باور نمیکنن

طلسم بازگشت میزنه ۳ روزه جواب گرفتم خدایی ذوق مرگ شده بودم

مهر و محبت میزنه دنیا گلستون میشه لعنتی

اصلا نگم براتون

به همین امشب که شهادت تمام رضاس قسم میخورم

خودم رفتم پیشش با چشمام دیدمش و سجدش کردم

دخترمو شفا داد اعتقاد واقعی یعنی این

یعنی باید دستشو بوسید به ابوالفضل قسم من زیباام

هرکی بهش زنگ زد بگه از طرف زیبا چون سرش خیلی شلوغه اصلا زیاد تلفنی کار نمیکنه

شمارشم اینه

09336067071

حاج علی عباسی رفتم پیشش خود خداست روی زمین تنها کسی که امیدمو ناامید نکرد 09336067071 از همه جا م ...

طلسم مرگ؟ ؟؟؟؟طلسم جدایی؟؟؟؟؟ برو خجالت بکش آدم معرفی میکنی که برا مرگ و جدایی ادما دعا بده شرش بخودت برمیگرده 

ضمنا خیلی ضایع بود تبلیغت 

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...