2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7951 بازدید | 276 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تولدامو کع گفتم باشکوه برگذار میکنه ..یا مثلا سرکار ک‌بودم شام از خونه میورد برام امثرا یا خودش برام ...

شاید تو اون لحظه واقعا دستش تنگ بوده، شایدم فکر میکنه این خرجا مثل ارایشگاه خیلی شخصیه

من شوهرم بار اول رفتیم رستوران یجوری فاکتور رو گرفت مخصوصا که من ببینم..... کاش تو همون آشنایی دو ماهه جلوتر نرفته بودم و ازدواج نکرده بودم.... متاسفانه ازدواج کردم و خیلی مشکلات سرم هوار شد هوار کرد.... هربار سالهای اول ازدواج می رفتیم خرید از تو خونه می گفت به نظرت چقدر خرید می کنی؟! بزودی دو هفته بعد دقیقا دهم دی دادگاه داریم و از شرش خلاص میشم. نمی دونم این آقا چجوره اما خیلی بد عادتش کردی خیلی زیاد تو رابطه موندی و بنظرم دو ماه دیگه هم نیاد جلو. کلا برو تو فاز امتحانش کردن و ریز ریز تغییر رویه بده در جهت شناختش.تا بتونی تصمیم خوبی بگیری. چیزی نشده 5 سال رفته که رفته! تجربه بوده. مهم تصمیم نهایی هست. مراقب باش

مامانم بعد بیست سال زندگی رفت سرکار بابام عوض شد شد مرد دیگه ای دیگه من که پنج ساله با اینم

الان خسیس بودنشو متوجه شدی ببین اهل خیانت و هول نباشه خیلی چیزهای دیگه که خانم ها سریع متوجه میشن

ببین خونه نداره ماشینش خوبه کارشم خوبه بقیه موارد خرج مخارایی که میکنه رو‌هم گفتم تصمیم سخت شده

کاری به ماشین وخونه اش ندارم.بازم صبر کن تا مطمین بشی خسیس نیست

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

[QUOTE=365239161] خودش میداد یا خواستی و عادت کرد بده ؟[/QUOT

یا خودشون بودن یا نه بعصیهاشون زرنگ بودن من خودم میخواستم عادت باید میکردن نمیکردن کات میکردم 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
خدایا توبه خواعر من یا یکی دوست شد قرار د دیگه زرنگ باشیم بش گفت پول برام میزنی برم ارایشگاه میخوام ...

چه بی فرهنگ وخسیس بوده به خواهرتم بگو گول پسرهای خسیس رو نخوره والا با گلدون که بیرون نمیرید با خودتون مترسک که نمیبرید وظیفشونه خرج کنن اگر نکردن بخاهید بازم نکردن کات چیزی که زیاد هستش خر 

خب تو دیگه اوج لاشی بازی رو طرح کردی عزیزمبا آدم باید مثل آدم برخورد کردهیچکس بر هیچکس برتری ندارهتو ...

درست صحبت کن بیشعور  

واااااای خداااااااااا 😂 این دیگه چه صغیری هست که آب از دستش چکه نمیکنه🤣🤣🤣ببین دخترو بقران من با ...

چقدر بدبخت بودی که برات شب چله میگرفته یا عیدونه ن میرفتم بیرون همونموقع میبردم بهترین رستوران و بهترین کادوها اما دیگه خونه مدرم همه چی بود نیازیبه یک کیلو پسته طرف نبود بگیرم ببرم خونه بابام 

خداروشکر بابام هم تو خونش مواد خوراکی فت وفراوان بود