2777
2789
عنوان

ویروس جدید

87 بازدید | 12 پست

دوستان ما مریض شدیم 

شوهرمم مریض شد دکتر عمومی رفتیم سرم و امپول زد یه روز خوب بود،حالاهم علایم بیماری نداره دیگه(البته جز سرفه)ولی خیییلی بی جونه امروزم باز رفت تقویتی و سرم زد ولی فایده ای نداشته

چیکار کنیم به نظرتون؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریضیه دیگه 

همش میوه و سوپ و مخصوصا مایعات زیاد بخورید تا سریع خوبشید

الآنم فضل شلغمه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

تا يك ماه اسيريد عزيز عجله نكن واسه خوب شدن

دقیقا متاسفانه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

دقیقا متاسفانه

من الان بيست سي روزي هست درگيرم هنوزم خوب نشدم از آذرماه تا الان كه دي شد مربضم هنوز  ،  دير اومدي نخواه زود برو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ویروس جدید چیه دیگهفصل سرماس خوب طبیعیه سرما خوردنایشالا ک بهتر بشین هرچه زودتر

اخه شوهرم سرکار نمیتونه بره همش میگه خوبم ولی جون ندارم چجوری پاشم

میگم مولا خوراکی مقوی...

ماهیچه هم تو شیشه پختم،سوپ با سبزیجات تازه

اخه شوهرم سرکار نمیتونه بره همش میگه خوبم ولی جون ندارم چجوری پاشممیگم مولا خوراکی مقوی...ماهیچه هم ...

امیدوارم زودتر خوب بشین ❤️‍🩹

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁