2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8570 بازدید | 282 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم من حتی یه لبتاب قیمتش زیاد نیست البته قدیمه نداشت مال خودش خراب بود دادم برا خودش هی میگفت پ ...

اخی بگردمت

دیگه یاد بگیر چطور باید باهاش رفتار کنی پولی اگه برات خرج کرد نهایتش یه تعارف ریز بزن و دیگه تعارف نکن در اخر دیگه کلا تعارف نکن تا بفهمه وظایفی دارع

حالا جالب اینجاست من از کار قبلیم استعفا دادم یکم دستم تنگه و میدونه

اسی اول اینکه مبلغ چقدر بود؟ بعد شما هر دو ماه این هزینه رو داری و اینطور در نظر بگیر که همیشه به گردن خودته..     پنج سالم زمان کمی نیست به قول مشاور این تحفه هزار برابر قراره بدتر از این بشه بعد ازدواج. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
واااااای خداااااااااا 😂 این دیگه چه صغیری هست که آب از دستش چکه نمیکنه🤣🤣🤣ببین دخترو بقران من با ...

شما در عوض چی عرضه میکردی ؟! 

پدر و مادرت نمی‌گفتند اینها از کجا میاد ؟! 

اینم خوب نیست دیگه

چون اینحا گیر میدن نوشتم نامزد هنوز بابای من نمیدونه ولی همه خانواده ها میدونن و پنج ساله تو رابطه ا ...

چقدر گدا گشنه 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

نمیدونم اسمش چیه 😂بخدا دوست پسرم نیست ولی دوماه دیگه خواستگاریه

خب اگر انقدر جدیه، باید بسنجیش. نباید اصلا بش میگفتی پولتا برگردونم. شاید خسیس بود میخای باش ازدواج کنی. پسرا وقتی ی رابطه جدیه، با لذت میئولیت مالی را به عهده میگیرن. یکم صبوری کن برای ازدواج

😞ششانس منه . نمیدونم این دخترایی که ایفون و طلا براشون میخرن چیکار میکنن

مقصر خودتی از الان پروش کنی رو سرت سوااااره، 

فردا میری بیرون مهمون اون غذا میخورید

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

ببین ۵سال باهاشی دوست یکی دو هفته ایش نیستی که میخوای حس نکنه آویزونی....

بنظرم خراب کردی بدم خراب کردی،عادتش دادی که واست خرج نکنه 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خسیسه و حسابگر 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜