2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8500 بازدید | 282 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا اخلاقش زشتهتا حالا در مورد هزینه های زندگیتون تو آینده حرف زدین؟اصلا قصدتون جدیه برا ازدواج؟

اره قصدمون جدیه 

چندماه دیگه خواستگاریه اما حقیقتا میترسم 

یبار تولد یکی از همکاراش دعوت بودیم ..خودش باغ رزرو کرده بود دبگه کادو نداد بعد من ۵۰۰کادو دادم چند سال پیش اصلا نگفت نمیخواد خودم می م از طرف هردوتامون 

با آدم پر رو باید پر رو رفتار کردکاری که کردی اشتباست اون باید بدونه هر چیزی یه عواقبی داره چرا تعار ...

نمیدونم من حتی یه لبتاب قیمتش زیاد نیست البته قدیمه نداشت مال خودش خراب بود دادم برا خودش هی میگفت پولشو بگیر من برای اینکه یاد بگیره گفتم زشته نگو این حرفو

پس بزار بازم بگم ..چون فک میکنم دارم کور کورانه به ایندم نکاه میکنم ..من هر دوماه یبار به خاطر یه مش ...

وا...کاش فاز مردونگی نمیگرفت جلو منشی بگه من حساب میکنم. ببین اگه بازم پیش اومد بلند بگو : تو که پایین ازم پولش رو میگیری فاز برندار . خجالت بکشه 

یا اینکه اصصصلا به رو نیار پس نده ‌. 

دخترها کل خرج خودشون و خونواده شون رو از دوست پسراشون میکشن تو خرجی که خودش داوطلبانه داده و بایدم بده را یادش دادی که پس بگیره از روز اول 

خاک تو سرش گدا وگشنه

واااااای خداااااااااا 😂 این دیگه چه صغیری هست که آب از دستش چکه نمیکنه🤣🤣🤣

ببین دخترو 

بقران من با یکی تو رابطه بودم 

برای عیدم پسته و بادوم جدا می‌خرید

پول شهریه دانشگام

پول رفت و آمدم 

پول تو جیبی 

حتااااااا برای جورابم می‌گرفت برام

کفش و شال و مانتو و پارچه و ..هم میرفتیم می‌گرفتیم اون حساب میکرد

دیگه ولنتاین و شب چله و عیدونه و تولد و .... به کنار