2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8531 بازدید | 282 پست
چون اینحا گیر میدن نوشتم نامزد هنوز بابای من نمیدونه ولی همه خانواده ها میدونن و پنج ساله تو رابطه ا ...

خب حتی دوست پسر هم نباید پس بگیره . حالا اگه دوست اجتماعی بودین مهم نبود ولی دیگه بعد از ۵ سال رفاقت واقعا زشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواستم نگه پذوعه من فقط الکی گفتم اون جدی گرفت

با آدم پر رو باید پر رو رفتار کرد

کاری که کردی اشتباست اون باید بدونه هر چیزی یه عواقبی داره چرا تعارف الکی میکنی؟

خب حتی دوست پسر هم نباید پس بگیره . حالا اگه دوست اجتماعی بودین مهم نبود ولی دیگه بعد از ۵ سال رفاقت ...

پس بزار بازم بگم ..چون فک میکنم دارم کور کورانه به ایندم نکاه میکنم ..من هر دوماه یبار به خاطر یه مشکلی میرم دکتر اولین بارش بود با من میومد اون پایین بود پول ویزیتمو خودم دادم ..بعد اومد بالا پول داروهامو خواستم بدم حلو منشی گفت بزار تو کیفت 🙁🙁🙁خودش داد ..بعد چون میشناختم گفتم میزنم برات گفت خب حالا بعد اصلا نگفت نمیخواد این چه حرفیه میزنی