2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 198 پست
وا این حر فا چیه مگه چند نفر بیمار جنسی داریم که با دیدن یک نفر حالش خراب بشه دنیا اینقدر کثیف نیست ...

تمام خیانت شوهر و فامیلاشون و انداخت گردن من ک ی جمله نوشتم هیچکس بابت بی خجابی تیکه نمیندازه

نه عزیزم من این حرفتو قبول ندارم چون خودم تجربه کردم من قبلا یعنی خیلی سال پیش حجاب درستی نداشتم تاز ...

بستگی داره کجا رفت و امد کرده باشی عزیزم .

بازهم قاطعانه میگم اقایون مریض جنسی نیستن که با دوتا تار مو تحریک بشن .درسته خانواده ها فرهنگشون متفاوته ولی دلیل نمیشه بابت این اختلاف به بقیه تهمت بزنیم.درسته قشنگم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره کجا رفت و امد کرده باشی عزیزم .بازهم قاطعانه میگم اقایون مریض جنسی نیستن که با دوتا تار م ...

والا بخدا من بچه شرق تهرانم پایین شهرم حساب نمیشه ..من خودم مریض جنسی خیلی دیدم اصلا هم به هیچ مردی اعتماد ندارم شوهر خودم داست بخاطرم خودکشی میکرد انقدر عاشقم بود پدرم مخالف بود به زور به هم رسیدیم هنوز یه سال هم از ازدواجمون نگذشته بود که خیانتاش شروع شد...عزیزم من هیچ مردی رو باور ندارم اکثرشون هوسباز وخائن هستن ..واقعا زخم خوردم دلم فقط به عشق خدای خودم گرمه همینو بس..با اینکه من ازخوشگلی چیزی کم نداشتم😔

چرا تاپیکتو قفل نمیکنی عزیزم جنگ اعصاب راه انداختی برا خودت😐

نه من اعصابم خورد نمیشه.خوشحالم یه حرفی بزنم شاید به درد بعضی ها بخوره.خداییش خیلی ها اصلا نمیدونن که بعضی کارها اثر داره .هم برا بقیه هم برا خودمون.

بستگی داره کجا رفت و امد کرده باشی عزیزم .بازهم قاطعانه میگم اقایون مریض جنسی نیستن که با دوتا تار م ...

بحث دوتا تارمو نیس ادم وقتی بیحجابه خیلی خوشگلتر میشه حجاب تقریبا نصف زیبایهای ادمو میپوشونه من خودم با حجابم با بی حجابم کلی فرق میکنه بیحجاب شبیه اروپائیهامیشم تعریف ازخود نباشه🙈

[QUOTE=366586847]والا بخدا من بچه شرق تهرانم پایین شهرم حساب نمیشه ..من خودم مریض جنسی خیلی دیدم اصلا هم به هیچ مردی ...[/Q

عزیزم خیلی متاسفم ولی اگه هزار نفرم مثل شما بیاین بازم قبول نمیکنن که با بی حجابی زندگیا را از هم میپاشند.

بحث دوتا تارمو نیس ادم وقتی بیحجابه خیلی خوشگلتر میشه حجاب تقریبا نصف زیبایهای ادمو میپوشونه من خودم ...

به قول همسرم اون دنیا طلبکاری از همه اونایی که زندگیتا از هم پاشیدند.

[QUOTE=366586847]والا بخدا من بچه شرق تهرانم پایین شهرم حساب نمیشه ..من خودم مریض جنسی خیلی دیدم اصل ...

دیگه کار ازاین حرفا گذشته من از شوهرم سرد شدم اون منو به زور تو زندگیش نگهداشته ..دیگه هیچی مثله قبل نمیشه.اره قدیما که پوشیده تربودن مثلا دهه شصت چقدرخوب بود بچه که بودم زندگیا پایدارتر بود مثل الان نبود از وقتی اینستا اومد خدایی خیلی بدتر شد اینستا اعتقادات مردمو نابودکرد من از فضای کثیف اینستا فرارکردم چندساله که برنامه اشو حذف کردم

عزیزم شما تا فردا هم بگی این کاربر با تفکرات سمیش حرف خودشو میزنه.(ادما بقیرو مثل خودشون میبینن)

اره از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد تا خود آدم اهل این مسائل نباشه به رفتار اطرافیان دقت نمیکنه و اصلا براش مهم نیست کی  چی میگه

این اسمش نیاز جنسیه نه بیماری که تو وجود همه کم یا زیاد هست و متاسفانه جوان مجرد هم تو جامعه زیاده. ...

عزیزم مورد خوبی را مثال زدی اگر آدم چشم و دلش سیر باشه و خانواده درست تربیتش کرده باشن به غذایی که مال خودش نیست توجه نمیکنه بالاخره یا میره خونه سیر میشه و یا باغذایی که مال خودش خودش را سیر میکنه 

دیگه کار ازاین حرفا گذشته من از شوهرم سرد شدم اون منو به زور تو زندگیش نگهداشته ..دیگه هیچی مثله قبل ...

عزیزم دقیقا حرفت چیزیه که من صبح تا حالا با هرزبونی دارم میگم ولی متاسفانه نرود میخ اهنین در سنگ.بزار اونا بتازونن بلاخره ماها هم کم نیستیم.

خب دوستان خوش حال شدم از بحث جنجالیتون😁با اجازه اتون میرم دیگه ناهاربخورم..یادمون باشه ما باهم دشمن نیستیم اینجا فقط داریم گپ میزنیم هرکس نظرشو میگه همه که نباید یه جورفکر کنن هرکسی یه طرز تفکروعقیده وباوری داره...خلاصه از دست هم دلخورنشیم آبجی های گل...روزهمگی بخیرو شادی😍😘😍😍