2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2532 بازدید | 198 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مورد خوبی را مثال زدی اگر آدم چشم و دلش سیر باشه و خانواده درست تربیتش کرده باشن به غذایی که م ...

خوب حالا اگه این آدم اونی که شما میگین نبود تکلیف چیه .طرف باید بشینه جلوش چلو کباب بزنه. گذشته از گناهش به خودش ضرر میرسه و چلو کبابش را میقاپه میخوره.درست میگم.

مساله اینه که خیلیا اونجوری نیستند که شما توقع داری

عزیزم مورد خوبی را مثال زدی اگر آدم چشم و دلش سیر باشه و خانواده درست تربیتش کرده باشن به غذایی که م ...

باز میگم وقتی یکی به دزدی بقول خودش عادت داره بقیرو مثل خودش میبینه

عزیز دلم متاسفم برای تجربع بدی ک داشتی

ممنونم چه مهربونی شما...انشالله هیچکی تجربه اش نکنه چون بدترین اتفاقیه که میتونه برای یه زن بیفته و همه دلخوشهایشو ازش بگیرو داغونش کنه...باهم آشتی کنین بحث نکنین همدیگروببخشین من رفتم باجازه اتون بچه ها 😘

ممنونم چه مهربونی شما...انشالله هیچکی تجربه اش نکنه چون بدترین اتفاقیه که میتونه برای یه زن بیفته و ...

عزیز دلم واقعا ناراحت میشم وقتی میشنوم همجنس خودم تجربه بد داشته و‌گیر ادم نانجیب افتاده .

الهی ک من بعد برات ففط شادی باشه و دلخوشی😘

عزیز دلم واقعا ناراحت میشم وقتی میشنوم همجنس خودم تجربه بد داشته و‌گیر ادم نانجیب افتاده .الهی ک من ...

قربونت همچنین شما عزیزم انشالله همیشه خوب وخوش باشین تو زندگیتون⚘

ببین دارم باهات همزاد پنداری میکنم.زیاد خودتو تحویل نگیر .ک باید حساب پس بدی

شما جواب تهمتی که به همسر من زدیا ندادیا.خوب هر وقت گیر میفتی میزنی کوچه علی چپ.اصلا انگار نشنیدی.

شما جواب تهمتی که به همسر من زدیا ندادیا.خوب هر وقت گیر میفتی میزنی کوچه علی چپ.اصلا انگار نشنیدی.

ببین تو حالت خوب نیست واقعا .

خدا شفا و ارامش بهت بده .

من پیش خدا رو سفیدم و از ذات خودم مطمینم ‌

ببین تو حالت خوب نیست واقعا .خدا شفا و ارامش بهت بده .من پیش خدا رو سفیدم و از ذات خودم مطمینم ‌

😂😂😂😂😂با همین خوش بینت به زندگی ادامه بده.ولی اون دنیا باید جواب همسرمنو بدی که بهش تهمت خیانت زدی.