2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 198 پست
نمیدونم چه جوری.

ببینید وارد همون تاپیک بشین و اون کادر بالا هست نوارصورتی بالای صفحه اتون کل متن انگلیسی تایپ شده اون قسمت رو واسم کـنید بزارید اینجا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیری بگم خطاب به استارتر این تاپیک که داشتن یا نداشتن حجاب تاثیر انچنانی روی نگاه مردها نداره مهم ...

منم قبول دارم فرمایشتون راا ولی این مثل اینه که یکی طلاهاش راقائم کنه باز دزد ببره  دیگه دست خودش نبودعیکی بزاره تو خیابون این دیگه گردن خودشه.

این کار رو کردم نوشت اجازه فرستادن لینک رانداری.

من رو ریپلای نکنید چون همین اخطار رو میده بهتون

توی یه پست بدون ریپلای بفرستین اگر زحمتی نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من رو ریپلای نکنید چون همین اخطار رو میده بهتونتوی یه پست بدون ریپلای بفرستین اگر زحمتی نیست

من بعد از اتفاقی که برام افتاد اومدم نینی سایت نمی ونم چیکار کنم.اسم تاپیکش یه نذری دارم بیاین بود

یه چیری بگم خطاب به استارتر این تاپیک که داشتن یا نداشتن حجاب تاثیر انچنانی روی نگاه مردها نداره مهم ...

نه عزیزم من این حرفتو قبول ندارم چون خودم تجربه کردم من قبلا یعنی خیلی سال پیش حجاب درستی نداشتم تازه نه اینکه جلف باشم مانتویی بودم موهامم یه مقدار بیرون بود و خلاصه یه کمی هم ارایش داشتم خیلی متلک میگفتن بهم بیرون که میرفتم واقعا یا میفتادن دنبالم یا چرت وپرت وتیکه های بد بهم مینداختن خداشاهده اما توبه کردم سالهای ساله باحجابم و قسم میخورم از وقتی باحجاب شدم دیگه خبری ازاون تیکه هاو متلکا نبود انگار حجاب یه حفاظ  بود که ازم دربرابر نگاه مردای هیز وچشم چرون مراقبت میکردحس خیلی خوبی داشتم ازاینکه ارامش دارم وخداروخیلی شاکرم که هدایتم کرد وبیدارم کرد ازخواب غفلت...اون وقتا نماز که میخوندم ازخدا خجالت میکشیدم اما بعد که باحجاب شدم نماز بهم واقعا میچسبید ..من خودم تجربه کردم که چقدر حجاب تاثیر داره ..الانم چادری نیستم اما حجابم کامله 

نه عزیزم من این حرفتو قبول ندارم چون خودم تجربه کردم من قبلا یعنی خیلی سال پیش حجاب درستی نداشتم تاز ...

عزیزم ان شالله اون دنیا در مقابل  حضرت زهرا  هم رو سفید باشی. این دنیا با همه سختی هاش میگذره مهم اون دنیاس. ما همه اومد یم که مهیا بشیم برا اون دنیا و مهیا شدنم هم هزینه داره.خدا دوست داشته عزیزم.

ببین مثلا تو میری تو صف نونوایی بی نوبت نون میگیری حق اون ادمایی را که تو صف ایستادند ضایع کردی این ...

وا این حر فا چیه مگه چند نفر بیمار جنسی داریم که با دیدن یک نفر حالش خراب بشه دنیا اینقدر کثیف نیست عیسی به دین خویش موسی هم به دین خویش 

وا این حر فا چیه مگه چند نفر بیمار جنسی داریم که با دیدن یک نفر حالش خراب بشه دنیا اینقدر کثیف نیست ...

این اسمش نیاز جنسیه نه بیماری که تو وجود همه کم یا زیاد هست و متاسفانه جوان مجرد هم تو جامعه  زیاده.بماند که بعضی صحنه هایی که این روزا دیده میشه مرد متاهل را هم تحریک میکنه.این نیازیه که خدا خودش تو وجود ادما گذاشته ولی راه کنترش هم گذاشته .یکی پوشش خانم ها و دیگری نگاه نکردن اقایان.

مثل این میمونه که جلو آدم گرسنه غذا( او نم چه غذایی بذاری )و بعد اگه دلش خواست بگی طرف بیماره که غذا دیده بزاقش ترشح شده.

عزیزم ان شالله اون دنیا در مقابل حضرت زهرا هم رو سفید باشی. این دنیا با همه سختی هاش میگذره مهم او ...

فدای تو مرسی عزیزم لطف داری خدا انشالله به دل شکسته شمام ارامش وصبر بده انشالله به زودی مادر میشی دوباره حتما ...

من واقعا خوشحالم که باحجاب شدم درسته خیلی سخته ادم وسوسه میشه تیپ بزنه خوشگل کنه بره بیرون اما ارزششو نداره بخاطر یه مشت مرد هیز ادم خودشو از عشق خدا محروم کنه و جهنمی بشه..چون این دنیا به مو بنده امروز هستی فردا معلوم نیس باشی یانباشی...مرگ خبرنمیکنه من تا اخرعمرم ازحجابم دست نمیکشم وبازم میگم هزاررربار خداروشکرررر بیدارم کرد

وا این حر فا چیه مگه چند نفر بیمار جنسی داریم که با دیدن یک نفر حالش خراب بشه دنیا اینقدر کثیف نیست ...

عزیزم شما تا فردا هم بگی این کاربر با تفکرات سمیش حرف خودشو میزنه.

(ادما بقیرو مثل خودشون میبینن)