2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 198 پست

چهار ماه پیش برادر شوهر توی استخر کشاورزی غرق شد فقط یازده ساله اش بود...🖤😔واقعا سخته...مادر و پدرش داغون شدن ...شوهر من داشت کارش به عمل قلب و باطری می‌کشید دوماه راه بیمارستان و دکتر داشتیم بعدشم افسردگی گرفت یعنی بیخود میزد زیر گریه همش از مرگ می‌گفت ترس داشت از تنهایی خیلی سختی کشید به زور به خودش اومد...خدا بهتون صبر بده.   

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش گفته بودی بد حجابم گفتی بی حجابم😁

مجبورم کردی ک به حرف بیام.

برو ببین بابت اتفاقای زندگیت اه چند نفر پشتته .

بلخره ناراحتیات بی دلیل نیست.

خودت  میگی حق الناس گردن ادم میمونه .

الان من ازت نمیگذرم.

فعلا ک‌ تاوان دادی.بقیشم خدا رحم کنه بهت

نمیدونم چته ان شالله که خوب بشی عزیزم.بلاخره هر کی یه دردی داره اینم یه جورشه.میگی ثابت کن منتظرم ثابت میکنم نفرین میکنی.خوب تو که جنبه نداری ادامه نده.اینجوری که تو میگی شاید باشه.یه سری اینو میگن یه عده ای هم گفتنند برو ببین چی کار کردی که خدا این  موهب را بهت .عزیزم من رفتن بچمم موهب الهی میدونم. بازم میگم ان شالله هدایت بشیم قبل از اینکه دیر بشه.یه کم به خودمون بیایم 

نمیدونم چته ان شالله که خوب بشی عزیزم.بلاخره هر کی یه دردی داره اینم یه جورشه.میگی ثابت کن منتظرم ثا ...

واینکه من هم حق الناس حتما گردنم هست ولی در مورد شما اگه هم بود با حرف اخرت فکر کنم یه چیزی هم بدهکار شدی.البته ازت بهتر از اینم توقع نبود.

نه.فعلا اقدام نکردم.انگار دلم نمیخواد کسی به جز اون تو دلم باشه.دلم براش خیلی میسوزه.مردم میگن یکی د ...

واقعااا درست گفتی 

من بعد بچه اولم ک نموند برام. دوتا آوردم الان ۱۴ سالشونه  و الانم ۱۲ هفته حامله ام  ولی هنوز ی شبهایی قلبم درد میگیره  واس نبودن اولی  انگار ی تیکه قلبمو گرفت و برد 

ولی ب نظرم اقدام کن  من دردم بعد بچه هام ک اومدن خیلی خیلی کم شد

مجبورم کردی ک به حرف بیام.برو ببین بابت اتفاقای زندگیت اه چند نفر پشتته .بلخره ناراحتیات بی دلیل نیس ...

اسکرینم اوند.بیا ببین نگی دروغ گفتم.ولی من به جای نفرینات دعات کردم.

اسکرینم اوند.بیا ببین نگی دروغ گفتم.ولی من به جای نفرینات دعات کردم.

کسب جنابعالی و‌نفرین نکرد.دست پیش نگیر ک پس نیفتی.

نیازیم به دعای شما ندارم .شما شری و ک‌انداختی و تهمتتو جمع کن و اثبات کن .

بقیش پیشکش.

اسکیرین گرفتم بعنوان مدرک ک‌ ثابت شه کی از راه بدر شده و کی دلش لرزیده.

مدرک میخواد دیگه.

اون وقت من میدونم و شما

نمیدونم چته ان شالله که خوب بشی عزیزم.بلاخره هر کی یه دردی داره اینم یه جورشه.میگی ثابت کن منتظرم ثا ...

درد نا درمون و‌تو داری عزیزم .

بهرحال من پای حرفم هستم . حرفذزدی منتظر عواقبش باش.

کسب جنابعالی و‌نفرین نکرد.دست پیش نگیر ک پس نیفتی.نیازیم به دعای شما ندارم .شما شری و ک‌انداختی و ته ...

این چیزا تو این دنیا ثابت نمیشه اون دنیا هم نیاز به اسکرین نداره.فقط خدا به داد دور و بریات برسه.بد سیریشی هستی.خدا کسیا دچار تو نکنه.من خدا را شکر میکنم امر به معروف حضوری نکردم.الان پیش بچم بودم.😁ولی همین که انقده حرفم بهت زور گفت دلم خدایی خنک شد.زحمتتا از تاپیکم کم کنی ممنون میشم.

این چیزا تو این دنیا ثابت نمیشه اون دنیا هم نیاز به اسکرین نداره.فقط خدا به داد دور و بریات برسه.بد ...

ثابت نمیشه؟؟؟

منتظر بمون ک ازت شکایت میکنم.

تو کی باشی ک بخوای امر به معروف کنی.

برو درداتو دوا کن بجای ناله کردن.

مطمینی اگر تو دنیای واقعی بودی اجازه این حرفای مفت و داشتی؟؟؟

سرتم تو زندگی خودت باشه

ثابت نمیشه؟؟؟منتظر بمون ک ازت شکایت میکنم.تو کی باشی ک بخوای امر به معروف کنی.برو درداتو دوا کن بجای ...

امر به معروف واجبه مثل نماز نمیدونم به چیزی مقید هستی یانه. بماند که از ترس این دست پیش گرفتن هاتون نمیتونیم امر به معروف کنم.

میگم مگه نگفته من منتظرم بیاری ببینم کی گفتم بد حجابم.پ چرا اوردم چیزی نگفتی.!

امر به معروف واجبه مثل نماز نمیدونم به چیزی مقید هستی یانه. بماند که از ترس این دست پیش گرفتن هاتون ...

نمیدونم چرا خوشم اومده جوابتو بدم .اخه اصلا ازاول داری هوچی بای در میاری و بی منطق حرف میزنی. خدایی در حد جواب دادن پیست حرفات.دیدی بعضی وقتا از حرس خوردن ادما حس خوبی بهت دست میده. خدا منو ببخشه ولی خیلی خوش گذشت.😁😁😁😁