2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

2521 بازدید | 198 پست

پسر قشنگم قبل از تو هم مادر بودم ولی مادری کردن برای تو، بغل کردن و بوسیدنت حسرتم شد.😭😭😭

فقط یک قدم مونده بود تا بغلت کنم و چقدر الان دستهام خالیه.

و آغوشی که تو را نداره......

خدا صبرت بده . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده عزیزم.واقعا سخت و دردناکه.من یک سال و نیم پیش پسر ۱۴ ماهمو از دست دادم.فقط خدا می دو ...

خدا به شما هم صبر بده عزیزم.الهی بمیرم تاآدم دلشکسته نباشه نمی فهمه چقدر سخته.انگار یه چیزی گم کردی همه جا دنبالش میگردی.😭😭😭

بعدش بچه دار شدین؟

نه.فعلا اقدام نکردم.انگار دلم نمیخواد کسی به جز اون تو دلم باشه.دلم براش خیلی میسوزه.مردم میگن یکی دیگه میاد جاش پر میشه.اما من میگم اگه ده تا هم بیاد جای اون نیست.اون جاش محفوظه

خدا به شما هم صبر بده عزیزم.الهی بمیرم تاآدم دلشکسته نباشه نمی فهمه چقدر سخته.انگار یه چیزی گم کردی ...

تو رو خدا با دل شکسته ات برام دعام کن بچه هامو همسرم بیاره ..فردا روز مادره ..دارم میمیرمم

نه.فعلا اقدام نکردم.انگار دلم نمیخواد کسی به جز اون تو دلم باشه.دلم براش خیلی میسوزه.مردم میگن یکی د ...

قبول دارم منم وقتی بم میگن ،میگم هر کسی جای خودشه. از یه طرف فکر میکنم مال شما خیلی سخت تر بوده و از طرفی دلم میسوزه من بچما حتی بغل هم نکردم.حسرت بوسیدنش به دلم موند.😭😭 ولی بازم داغ شما سخت تره.انشالله به حق حضرت زهرا خدا برامون جبران این همه درد را تو اون دنیا بکنه.

واقعا چه جوری دووم اوردیم.

قبول دارم منم وقتی بم میگن ،میگم هر کسی جای خودشه. از یه طرف فکر میکنم مال شما خیلی سخت تر بوده و از ...

ان شاءالله عزیزم.درد مشترکیه به هرحال.امیدوادم خدا خودش جبران بکنه.من میرم سر مزارش دلم هزارتکه میشه عکسشو می بینم.

ان شاءالله عزیزم.درد مشترکیه به هرحال.امیدوادم خدا خودش جبران بکنه.من میرم سر مزارش دلم هزارتکه میشه ...

من که عکس ندارم ولی سر مزارشم نمیزارن برم.میگن اگه بری سر مزارش کوچیکا بزرگ کردی و یه بلایی سر یکی دیگه از عزیزات میاد.😭