2777
2789
الان مادر شوهرم‌اومده شکایت کرده میگه خونه منه از پدرشوهرم خریده

ببین تا پدرشوهرت اون قولنامه که توش همه چیز مشخصه رو رو نکنه به دادگاه نده دادگاه هیچی رو قبول نمیکنه چه برسه به ادعای مادرشوهرت مادرشوهرت این وسط فقط داره دست و پا میزنه اگر ایشون بعد دادخواست شما خریده باشه اونم حتما از شوهرت یا شوهرش خریده باید رو کنه...مال قولنامه ای رو باید رسمی کرد بعد الان دیگه قولنامه رو کسی قبول نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین تا پدرشوهرت اون قولنامه که توش همه چیز مشخصه رو رو نکنه به دادگاه نده دادگاه هیچی رو قبول نمیکن ...

خداکنه برام دعا کن ازهمه چی خودمو دخترم زدم نه تفریحی نه لباس خوبی اخرشم همه چیو ازم گرفتن شوهرم به خودش افتخار میکنه میگه حال کردی حتی بهت لباسم‌ندادم‌ پولشو خودم دادم 

خدایا توروخدا کمکم کن 
خب برو دادخواست حضانت بگیر دادخواست ملاقات فرزند بگیر بگو نمیزارن ببینمش

هی روزگارم سیاه چون راه دور ماخی سه روز حق دیدن دارم اونم‌خانوادم‌میگن نمیخواد دیروز ناراحت بودم ابلاغیه اومد که مادر شوهر ازم‌شکایت کرده داداشم گرفته منو میزنه 

خدایا توروخدا کمکم کن 
اخه الان‌مادرشوهرم‌قولنامه ثبتی اورده کد رهگیری داره که ۱۴۰۲ از پدرشوهرم خریده

خب خریده باشه باید شاهدی که قولنامه ی پدرشوهرت رو امضا کرده بیارن که آقا این آقا ملک رو از پسرش خریده منم شاهدش بودم 

خب برو دادخواست حضانت بگیر دادخواست ملاقات فرزند بگیر بگو نمیزارن ببینمش

راستی اینم هست مادرشوهر شکایت کرده از من از شوهرمم شکایت کرده که این خونه منه چزا بخاطر مهریه زن تو رفته مزایده بعد داخل شکایت مادر شوهرمم هست که شوهرم‌گفته من به نظریه کارشناس اعتراض کردم که خونه من نیست

خدایا توروخدا کمکم کن 
خب خریده باشه باید شاهدی که قولنامه ی پدرشوهرت رو امضا کرده بیارن که آقا این آقا ملک رو از پسرش خرید ...

خداکنه اینجوری میگین پیش بره

خدایا توروخدا کمکم کن 
هی روزگارم سیاه چون راه دور ماخی سه روز حق دیدن دارم اونم‌خانوادم‌میگن نمیخواد دیروز ناراحت بودم ابل ...

وا به داداشت چه ربطی داره...من نمیفهمم شوهرت میگه من چیزی ندارم بعد مادرش میگه من ملکو خریدم پدرشوهرتم میگه قبلا خریدم تو هم میگی قبلا سند به نام شوهرت بوده تا 1401 مگه میشه؟

وا به داداشت چه ربطی داره...من نمیفهمم شوهرت میگه من چیزی ندارم بعد مادرش میگه من ملکو خریدم پدرشوهر ...

این بنگاهی که نوشتن میشناسم رشوه بگیره میدونی این قولنامه که اورده به پدرم فروختم دستی هشتش کد رهگیری نداره خودشون تاریخ زدن 

خدایا توروخدا کمکم کن 
این بنگاهی که نوشتن میشناسم رشوه بگیره میدونی این قولنامه که اورده به پدرم فروختم دستی هشتش کد رهگیر ...

ببین کدرهگیری تازگیا اومده اگر این کدرهگیری نباشه که قابل استناد به اسناد رسمی نیست پدرشوهرت نمیتونه استعلام بکنه که بگه من خریدم بعد فروختم مادرشوهرت فقط کدثبتی ملک رو آورده اگر خریده باید اون قولنامه یا مبایعه نامه که خریده رو کنه