2777
2789
ببین کدرهگیری تازگیا اومده اگر این کدرهگیری نباشه که قابل استناد به اسناد رسمی نیست پدرشوهرت نمیتونه ...

قولنا مه اورده ولی رسیمی نیست نمیدونم قولنامه قدیم هارو رو دیدن چجوری دستی نوشته راستی اخودمون سال ۹۷ خونه رو خریدیم کد رهگیری داره

خدایا توروخدا کمکم کن 
ببین کدرهگیری تازگیا اومده اگر این کدرهگیری نباشه که قابل استناد به اسناد رسمی نیست پدرشوهرت نمیتونه ...

میشه پیام‌های کع فدستادم بخونین

خدایا توروخدا کمکم کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی اینم هست مادرشوهر شکایت کرده از من از شوهرمم شکایت کرده که این خونه منه چزا بخاطر مهریه زن تو ...

خوب اینا دستشون تو یه کاسس...ببین هر چی هست باید قولنامه رو پدرشوهرت رو کنه که مادرشوهرت بتونه خونه رو پس بگیره...وگرنه خونه به نام شوهرت بوده حالا نمیدونم سند داشته خونه یا نه که اگر سند به نام بعدا خورده باشه مثلا 1402 پس نمیتونه ادعایی مادرشوهرت داشته باشه

خوب اینا دستشون تو یه کاسس...ببین هر چی هست باید قولنامه رو پدرشوهرت رو کنه که مادرشوهرت بتونه خونه ...

خداکنه پدرم دراومده ازدستشون به جای نرسم به ریشم میخندن 

خدایا توروخدا کمکم کن 
خوب اینا دستشون تو یه کاسس...ببین هر چی هست باید قولنامه رو پدرشوهرت رو کنه که مادرشوهرت بتونه خونه ...

راستی الان  افتاد یادم مگه نباید مثلا از پدرشوهرم شکایت میکرد که من این خونه رو ازتو خریدم

خدایا توروخدا کمکم کن 
من ۱۴۰۱ مهریه احرا گذاشتم ولی اون قولنامه که به پدرش فروخته دستی نوشته بودن تاریخ سال ۹۹ زدن

دادگاه کارشناس خط شناسی داره عزیز اگه قولنامه برای بعد ۱۴۰۱ باشه باطل میشه و پدرشو درمیارن برو دنبال درخواست کارشناسی قولنامه

دادگاه کارشناس خط شناسی داره عزیز اگه قولنامه برای بعد ۱۴۰۱ باشه باطل میشه و پدرشو درمیارن برو دنبال ...

خداکنه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم

خدایا توروخدا کمکم کن 
خداکنه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم

باوکلا هم مشورت کن ولی این چاره کار هست تو یه قسمت سریال آقای قاضی نشون داد که چطور با این کارشناسی خط پدر املاکی که میخواست سر یه بنده خدا رو کلاه بزاره درآوردن.

راستی الان افتاد یادم مگه نباید مثلا از پدرشوهرم شکایت میکرد که من این خونه رو ازتو خریدم

برای چی؟خب خریده ایشون دیده داره مالش حراج میشه اومده از شما شکایت کرده چون دادگاه به استناد ثبت اومده خونه رو ضبط کرده چطور ایشون کدشناسه داره اما اداره ثبت ثبت نشده مالکیتش؟

مادرشوهرت باید مبایعه نامه که کدرهگیری داره و توش نشون داده شده که خونه رو از شوهرش خریده رو نشون بده

قولنا مه اورده ولی رسیمی نیست نمیدونم قولنامه قدیم هارو رو دیدن چجوری دستی نوشته راستی اخودمون سال ۹ ...

ببین میگن کدرهگیری نداشته باشه اما توسط بنگاه تنظیم شده باشه با رعایت شروط لازم یا بین خودشون تنظیم شده باشه و   شروط غیر متعارف توش نباشه اعتبار داره اون مبایعه نامه

یعنی چی

یعنی مبایعه نامه رو که نشون بده اول پدرشوهرت خریده بعد مادرشوهر عفریتت رو بیاد نشون دادگاه بده مادرشوهر عوضیت بعدم قولنامه معتبره در صورتی که توی بنگاه با شروط معقول تنظیم بشه یا شروطی که بین خودشون میزارن منطقی باشه