2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قولنامه خب باید مبیع رو شوهرت گرفته باشه بررسی کردی تو حسابش پول باشه؟حساباشو بسته بودی؟

اره حساباش مسدود کلا اصلا هیچ‌پولی تو حسابش نداره حتی حقوقشم هم میره حساب خانواده .الان میشه از دادگاه بخوام که نامه بدن پیرینت حساب بانکی شوهرمو بگیرن ببین سال ۹۹ اون تاریخ قولنامه پول رفته به حسابش یا حتی برای پدرشوهرم ببینم‌اون دومیلیاردی که مادرشوهرم میگه خونه رو ازش خریدم بهش داده

خدایا توروخدا کمکم کن 
خب دادگاه گفت این قولنامه درسته؟

میدونی کارشناس رفت خونه دید قیمت گذاشت سه روز حق اعتراض داشتیم شوهرم اعتراص زد قولنامه دستی برد که من خونه رو سال ۹۹ فروختم به پدرم خب اجرای احکام گفت خوبه میگه خونه نداره منم اومدم شهر خودم از اجرای احکام که مهریه رو اجرا گذاشتم نامه گرفتم بردم که شوهرم میگه من خونه ندارم صاحب اصلی خونه بیاد جلو الان مادر شوهرم اومده شکایت کرده که من سال۱۴۰۲ خونه از پدرشوهرم خریده چرا خونه من رفته مزایده دادگاه نامه بده من خونه مو از توقفیف در بیارم

خدایا توروخدا کمکم کن 
اره حساباش مسدود کلا اصلا هیچ‌پولی تو حسابش نداره حتی حقوقشم هم میره حساب خانواده .الان میشه از دادگ ...

ببین نمیشه پرینت حساب رو باید شوهرت بگیره بازم نمیشه این مادرشوهرت باید یه چیزی بیاره همین جوری که قبول نمیکنه دادگاه بعدم پدرشوهرت اون قولنامه رو باید رو کنه همه چیزم معلوم باشه که خونه به حراج نره

یعنی شما نگفتی خونه باید به نامم باشه؟یا رسید بگیری ازش؟

ته ولا هیچی ازش ندارم میگم اخه بابام پول داد برام طلا خرید خواهرش همه جا گفته وظیفع باباش بوده مگه چیکار کرده اصلا دخترش در شان ما نبوده

خدایا توروخدا کمکم کن 
ببین نمیشه پرینت حساب رو باید شوهرت بگیره بازم نمیشه این مادرشوهرت باید یه چیزی بیاره همین جوری که ق ...

میشه شماره تلفن بدین بهتون زنگ بزنم‌بخدا مزاحم نمیشم

خدایا توروخدا کمکم کن 
ببین نمیشه پرینت حساب رو باید شوهرت بگیره بازم نمیشه این مادرشوهرت باید یه چیزی بیاره همین جوری که ق ...

اخه الان‌مادرشوهرم‌قولنامه ثبتی اورده کد رهگیری داره که ۱۴۰۲ از پدرشوهرم خریده

خدایا توروخدا کمکم کن