2777
2789
یعنی اون قولنامه دستی که ۱۳۹۹ نوشتن رد میکنن

معلوم نیست اگه شرایط صحت معامله رو داشته باشه امکان تایید داره. اگه اون رد بشه معامله 1402 مادر شوهرت بی تاثیره. واگرنه قبول بشه که احتمالا میشه ولی شما گفتی قبلا قاضی اونو رد کرده. کاریش نمیشه کرد. طبق رای وحدت رویه 772 دیوان عالی مشور

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

معلوم نیست اگه شرایط صحت معامله رو داشته باشه امکان تایید داره. اگه اون رد بشه معامله 1402 مادر شوهر ...

الان به نفع من‌میشه یانه ببخشید من خنکم دیر موضعیومیفهمم بنفع منه یامادرشوهرم

خدایا توروخدا کمکم کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلوم نیست اگه شرایط صحت معامله رو داشته باشه امکان تایید داره. اگه اون رد بشه معامله 1402 مادر شوهر ...

بنظزتون کسی پارتی داشته باشه تو ی اداره ثبت املاک میشه تاریخش دیر تر زد

خدایا توروخدا کمکم کن 
خب تا اون موقع میدونستی سند به نام کیه؟ کی پرونده ی مهریت اجرا شد حکمش قطعی شد؟

من ۱۴۰۱ /.

۱

۲۰مهریه اجراگذاشتم ۱۴۰۱/۱۲مهریه قطعی شد قبلش میونستم‌خونه به اسم‌خودش

خدایا توروخدا کمکم کن 

ببخشید تاریخ تاریخ جلسه  دادگاهی میشه تعغیر داد ۱۸ بود امروز ابلاغیه اومد که ابطال شده افتاده ۹ 

خدایا توروخدا کمکم کن 
ببخشید الان نمیشه کاری کرد

یکی از شرایط اساسی صحت معامله وفق بند 4 ماده 190 قانون مدنی مشروعیت جهت معامله است و جهت عبارت اوامری است که معامله کننده برای رسیدن به آن، معامله را انجام می دهد. و در معامله به قصد فرار از دین معامله کننده مدیون قصد انشاء معامله را دارد منتهی ازآن جهت معامله می کند تا اموال خود را از دسترس بستانکاران خارج کند. و با توجه به حکومت قاعده لاضرر نسبت به قاعده تسلیط در موارد تعارض و از جمع ماده 4 قانون نحوه اجرای محکومیت مالی مصوب 1377 و با استفاده از وحدت ملاک مادتین 365 و 218 و 218 مکرر قانون مدنی و مستفاد از مواد 500 و بند 3 ماده 423 قانون تجارت و تأیید اصل 40 قانون اساسی مواد 30 و 132 قانون مدنی و رأی وحدت رویه شماره 294-25/10/1337 دیوان عالی کشور استنباط می شود چنانچه معامله ای به قصد فرار از دین واقع و دین مدیون به شخص ثالث در نظر دادگاه معلوم و محقق شود چنین معامله ای غیر نافذ و باطل خواهد بود.

ببخشید تاریخ تاریخ جلسه دادگاهی میشه تعغیر داد ۱۸ بود امروز ابلاغیه اومد که ابطال شده افتاده ۹

نه تاریخ جلسه ربطی به موضوع شما نداره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا