2777
2789
خب شما کی بوده دادخواستت اگر قبل از فروش باشه ایشون کارش درسته اگر بعد از دادخواستت باشه راحت میتونی ...

من ۱۴۰۱ مهریه احرا گذاشتم ولی اون قولنامه که به پدرش فروخته دستی نوشته بودن تاریخ سال ۹۹ زدن

خدایا توروخدا کمکم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما کی بوده دادخواستت اگر قبل از فروش باشه ایشون کارش درسته اگر بعد از دادخواستت باشه راحت میتونی ...

طبق رای وحدت رویه جدید اون قانون عوض شده خواهشا غلط راهنمایی نفرمایید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

حکم کی قطعی شده؟ حکم نهایی. اینا کدوم تاریخ انتقال دادن؟

۱۴۰۱ ۱۲ ۱تاریخ مهریه قطعی شده قولنامه دستی که به پدرش فروخته دستی هستش ثبتی نیست تاریخ سال۹۹ زدن الان خونه رفته مزایده مادرش اومده شکایت کرده که من سال ۱۴۰۲ خونه رو از پدرشوهرم خریده قولنامه  ثبتی هستش میگه خونه از مزایده برداشته بشه

خدایا توروخدا کمکم کن 
متاسفانه میتونه از توقیف در بیاره. شما تنها راهی که داری ببینی دیگه چه اموالی از شوهرت مثل ماشین حسا ...

هیچی نذاشته روزی که من مهریه اجرا گذاشتم فرداش ماشین کرده به اسم مادرش که اونم فروختن طلاهامم دزدین بااونم خونه خریدن کردن به اسم مادرش

خدایا توروخدا کمکم کن 
۱۴۰۱ ۱۲ ۱تاریخ مهریه قطعی شده قولنامه دستی که به پدرش فروخته دستی هستش ثبتی نیست تاریخ سال۹۹ زدن الا ...

قطعی 1401.مادر شوهرر1402 خونه رو خریده باشه نمی تونه از مزایده در بیاره به این رای وحدت رویه که گفتم استناد کنید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

قطعی 1401.مادر شوهرر1402 خونه رو خریده باشه نمی تونه از مزایده در بیاره به این رای وحدت رویه که گفتم ...

رای که اومده برای قسط بندی مهریه داخلش نوشته که شوهرگ گفته من چیزی ندارم ولی زمانی ثابت بشه چیزی داره باید کل مهریه روبده

خدایا توروخدا کمکم کن 
قطعی 1401.مادر شوهرر1402 خونه رو خریده باشه نمی تونه از مزایده در بیاره به این رای وحدت رویه که گفتم ...

یعنی اون قولنامه دستی که ۱۳۹۹ نوشتن رد میکنن

خدایا توروخدا کمکم کن