2777
2789
عنوان

چی شد که عضو نی نی سایت شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 139 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با همسرم دعوا کردم همون روزگفتم وایسا نشونت میدمجایی برم ک با جنس مخالف لاس بزنم ک تو فقط حرص بخوری� ...

وایی جنس مخالف اونم نی نی سایت🤣🤣🤦🏻‍♀️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

اول چیزایی ک سرچ میکردم توی گوگل میدیدن خودش آخر بعضی ها نینی سایت داده بعدش خوشم اومد آخرش نینی سایت رو خودم می‌نوشتم

اون موقع اصلا نمیدونستم میشه توش عضو شد و تاپیک زد ..  ک خیلی اتفاقی فهمیدم

نمیدونم چطو ایطو شد که الان در قعر چاهمممممم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

یمدت میومدم خوشم اومد عضو شدم و به دیده فان تاپیکارو میخونم زیاد جدی نمیگیرم ولی بعضیاشم آموزندس

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
یس

همچنینننننننن

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

واسه بچم سوال بپرسم اونم که هر چی بچه الان توی سایت هس هیچیم کسی نمیفهمه 😂😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛