2777
2789
باور کن این اصن تو زندگیمون حسم نمیشه اینقد اپن مراعات میکنه الانم اون تاپیک پربازدید رو خوندم همین ...

داره میسوزه شوهرت رعایت میکنه

ب زور میخواد بگ مشکل داری و باید درمان شی

انگار خودش خیلی سالمه و مورد تایید

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂اره هرکی حساسه مشکل داره هرکی هم عین شما سیب زمینیه عالیه😂خیلی بهت فشار اومده ک شوهرش رعایت ...

حالا تو ک سیب زمینی مثلا نیستی چ گلی ب سر خودت زدی؟؟' جز اینکه همش توهم اینو داری شوهرت الان می‌دزدند .. دیگه شوهر قحط میاد

😂😂😂😂اره هرکی حساسه مشکل داره هرکی هم عین شما سیب زمینیه عالیه😂خیلی بهت فشار اومده ک شوهرش رعایت ...

اینکه من به شوهرم بگم با بچه ده ساله فامیل بگو و بخند نکن،اون شوهر اگر عاقل باشه همسرشو به دکتر نشون میده نه اینکه مراعات کنه و همچنان همسرش به رفتار بیمارگونه ادامه بده😐😐😐

پس اون شوهر هم مشکلاتی داره قطعا

خدای من

امثال شما ازدواج هم میکنن با این تفکرات؟😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
حالا تو ک سیب زمینی مثلا نیستی چ گلی ب سر خودت زدی؟؟' جز اینکه همش توهم اینو داری شوهرت الان می‌دزدن ...

شبانه روز به فکر دزدیده شدن شوهرهای سمندونشون هستن😐😁

تمام کار مفیدی که در طول روز انجام میدن همینه

مواظبت از شوهر😁

یعنی اون مرد عقل نداره که خودش بفهمه چه کاری خوب یا بده🤦🏽‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من کاری به توافق اینها ندارم .. فقط حرف من اینه که اون کسی که این حساسیت ها رو ب خرج میده خودش فقط آ ...

موافقم باهات عزیزم ولی زمانی ایشون آسیب میبینه ک شوهرش اصلا رعایت نکنه یا بگ من اذیت میشم کنارت و مدام بحث کنن و تنش پیش بیاد

اگ میگفت مشکل دارم قطعا بهش میگفتم باید رو خودش کار کنه و از حساسیتش کم کنه چون دیگ ازدواج کرده و تو مرحله دوستی نیس ک توافق کنن و خودش شوهرشو انتخاب کرده

دقیقا مثل زن و شوهری ک رو حجاب توافق کردن و شاید همون توافق از نظر ی سریا بیمارگونه باشه 

وقتی توافق کردن و هردو خوشحالن دیگ آسیب معنایی نداره 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
داره میسوزه شوهرت رعایت میکنهب زور میخواد بگ مشکل داری و باید درمان شیانگار خودش خیلی سالمه و مورد ت ...

عزیزم شوهری که من دارم امثال شما تو خواب هم نمیبینین😘

مهمتر از همه عاقله و نیازی نیست مدام مثل بچه دوساله بهش تذکر بدم و ازش مواظبت کنم

شبانه روز به فکر دزدیده شدن شوهرهای سمندونشون هستن😐😁تمام کار مفیدی که در طول روز انجام میدن همینهم ...

یکی از دوستام شوهرش خیلییی چاقه . میخوام بگم هیکل خوبی نداره ک چشم دختر بگیرتش . زنش توهم اینو داره دخترها بدوزدنش . الان آخر و عاقبتش تو خونه نشسته افسرده شده  با کسی هم رفت آمد نمیکنه . 

حالا تو ک سیب زمینی مثلا نیستی چ گلی ب سر خودت زدی؟؟' جز اینکه همش توهم اینو داری شوهرت الان می‌دزدن ...

😂😂 بحث اینه اگر ایشون فک میکنن کسایی ک این مدلی هستن بیمارگونه هستن پس از نظر ماام ایشون سیب زمینیه 

من تو حرفامم گفتم هرکس ی مدله قرار نیست برچسب بزنیم بهم 

ی سریا حساسیتشون بالاست یا باید خودشونو تغییر بدن یا پارتنری پیدا کنن ک بپذیره و توافق کنن... حق هم نداره بخواد طرفشو ب زور مجبور کنه یا اذیت کنه، اصلا بعضی از زوج ها هردو حساسیت هاشون مثل همه.

یکی از دوستام شوهرش خیلییی چاقه . میخوام بگم هیکل خوبی نداره ک چشم دختر بگیرتش . زنش توهم اینو داره ...

هی خدای من

از این مدل زن ها حالم بهم میخوره

والا تو زندگی ما اصلا از این خبرها نیست

شوهر من انقدر عاقله تا الان تو این سیزده سال یه رفتار غلط تو معاشرت با خانوم‌ها ازش ندیدم

اینکه یه مرد از ترس من بخواد جلوی من رعایت کنه ممکنه وقتی من نیستم هزارتا غلط انجام بده

نمیدونم بچه هستن نادان هستن چی هستن که این مدلی حرف میزنن و فکر میکنن

💋💋💋💋💋💋😂😂

دونفر هم ک توافق میکنن بقیه توافق نمیکنن😂

هی خدای مناز این مدل زن ها حالم بهم میخورهوالا تو زندگی ما اصلا از این خبرها نیستشوهر من انقدر عاقله ...

دقیقا من و شوهرم یجا کار می‌کنیم شوهرم با پرسنل خانم ها بگو بخند میکنه ولی دلیل نمیشه چون بگو بخند میکنه بهشون نظر بد داره . واقعا اینا تو دوره پارینه سنگی موندن.. جالبه خودشون ضرر می‌کنند وگرنه شوهره کاری ک بخواد انجام میده 

اینکه من به شوهرم بگم با بچه ده ساله فامیل بگو و بخند نکن،اون شوهر اگر عاقل باشه همسرشو به دکتر نشون ...

عزیزم خوشحال شما ک خیلی سالمی😍😂😘

خوش باش برا خودت کمترم حرص بقیه رو بخور ، تو ک ایقد سالمی باید بدونی هرکس مدلش ی جوره.

اسی و شوهرش چ مشکل داشته باشن چ نداشته باشن مهم اینه ب توافق رسیدن، تو دیگ کمتر حرص بخور عزیزم😘ی چند جلسه برو تراپی یاد بگیری کمتر فشار بخوری 

اینکه من به شوهرم بگم با بچه ده ساله فامیل بگو و بخند نکن،اون شوهر اگر عاقل باشه همسرشو به دکتر نشون ...

وقتی دونفر توافق دارن و رعایت میکنن خب ربطش ب شما چیه ک ایقد برچسب بزنی بهشون؟

تو و شوهرت بیخیال هستید خب باشید ، چکار بقیه داری

خداروشکر شوهر کردی وگرنه جز شوهرت چیزی نداری ک ازش بگی ، شوهر داری و مشکل نداری باهاش ولی حرص زندگی بقیه رو میخوری ک بیمارن و فلان. البته همش ادعایی

وقتی دونفر توافق دارن و رعایت میکنن خب ربطش ب شما چیه ک ایقد برچسب بزنی بهشون؟تو و شوهرت بیخیال هستی ...

والا دونفر که سالم باشن اینقد درگیر تاپیک دیکران نمیشم باور کن از همه دیوونه ترن 😐