2777
2789
حساس بودن با حساسیت بیمارگونه فرق دارهمسلما با این افکار اول از همه خودشو اذیت میکنه و کی از خودش مه ...

مگ من گفتم روانشناس فحشه؟!

چقد بیخود گارد میگیری!

فهمیدن حرفم سخت نیس ک ایقد پیچیدش کردی برا خودت و حرف دراوردی، هرکس حساسیتش ی جوره، بیمارگونه طرز فکر شماست ک فک میکنی همه باید مثل شما فک کنن

بله اگ خودشون اذیت بشن قطعا ی کاری میکنن، نیازی ب گفته شما نیس.

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحث حسادت نیستبحث اینک بعضیا دوس دارن پارتنرشون فقط ب خودشون توجه کنه و مشکل روحی روانی و... نیسحساس ...

اگر بحث آسیب هست اول از همه این خانم داره بخودش آسیب میزنه اگر براش مهم نبود و در آرامش بود الان تاپیک نمیزد. و اینکه بهتره معنی توجه کردن رو بهتر درک کنید یعنی چی طرف دوست داره فقط بخودش توجه کنه . مگر اسیر یا برده هست؟ انسان سالم باید اهل معاشرت باشه.. 

مگ من گفتم روانشناس فحشه؟!چقد بیخود گارد میگیری!فهمیدن حرفم سخت نیس ک ایقد پیچیدش کردی برا خودت و حر ...

پس میشه بفرمایید علت تاپیک زدن چی بود؟صرفا اطلاع دادن به ما؟😁

عزیزم از منبر بیا پایین چون واقعا سرمون درد گرفته

ظاهرا خودت هم از این مدل زن های بدون اعتماد به نفس هستی متاسفانه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگر به توافق رسیده بودند الان تاپیک نمیزد .. بهتره خودتون رو گول نزنید با این حرف ها ..

اگ نرسیده بودن ک خب رک میگفت

اگ نرسیده بودن یا باید خودشو تغییر میداد و یا از همون اول قبل ازدواج کات می‌کرد 

عزیزم میگم ک مهم ترین موضوع توافق هستش، بعد اگر توافق نبود باید بررسی کرد ک راه حل مشکل چیه ، و کمک بگیره از روانشناس و همون دو کار ک گفتم میکرد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
از ارزوهات نگو عزیزم برات دعا میکنم😔😔😔

شما یه بار سرسری تاپیک های منو بخونی متوجه سطح زندگیم میشی قشنگم😘

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگر بحث آسیب هست اول از همه این خانم داره بخودش آسیب میزنه اگر براش مهم نبود و در آرامش بود الان تاپ ...

عزیزم هم استارتر هم این خانومی که ازش دفاع میکنه متاسفانه کمبود توجه و محبت دارن و این داره به این صورت خودشو نشون میده

پس میشه بفرمایید علت تاپیک زدن چی بود؟صرفا اطلاع دادن به ما؟😁عزیزم از منبر بیا پایین چون واقعا سرمو ...

تو خیلی اعتماد ب نفس داری ک الان داری میسوزی و فاز فهمیده گرفتی

توام از منبر بیا پایین کم ادعا کن😂

دوس داشت تاپیک بزنه، وقتی برا خودت برداشت میکنی نتیجش میشه همین ک برا خودت حرف میزنی😂😂 تو اگ اونجور نیستی نباش چکار بقیه داری 

همین ک فک میکنی مشکل نداری یعنی پر از مشکلی

اگ نرسیده بودن ک خب رک میگفتاگ نرسیده بودن یا باید خودشو تغییر میداد و یا از همون اول قبل ازدواج کات ...

من کاری به توافق اینها ندارم .. فقط حرف من اینه که اون کسی که این حساسیت ها رو ب خرج میده خودش فقط آسیب مبینه و این یعنی یک مشکلی هست ک باید حب بشه . و عادی نیست

تو خیلی اعتماد ب نفس داری ک الان داری میسوزی و فاز فهمیده گرفتیتوام از منبر بیا پایین کم ادعا کن😂دو ...

باور کن این اصن تو زندگیمون حسم نمیشه اینقد اپن مراعات میکنه الانم اون تاپیک پربازدید رو خوندم همین مدلی گفتم این خانوما ول نمیکنن😐😐😐

عزیزم هم استارتر هم این خانومی که ازش دفاع میکنه متاسفانه کمبود توجه و محبت دارن و این داره به این ص ...

😂😂😂😂اره هرکی حساسه مشکل داره هرکی هم عین شما سیب زمینیه عالیه😂

خیلی بهت فشار اومده ک شوهرش رعایت میکنه و مشکلی نداره 

تو خیلی اعتماد ب نفس داری ک الان داری میسوزی و فاز فهمیده گرفتیتوام از منبر بیا پایین کم ادعا کن😂دو ...

از چی باید بسوزم دقیقا؟😐😐😐😐🤲🏻

خدا هم شما هم استارترو شفا بده انشاالله

با تاپیکی که زد من فقط متوجه شدم به تعداد کاربرهای مشکل داری که من میشناختم اضافه شده 😁

شخصیت مهرطلب و دارای کمبود محبت و توجه دقیقا یعنی امثال شماها

شب خوش