2777
2789
حساس بودن با حساسیت بیمارگونه فرق دارهمسلما با این افکار اول از همه خودشو اذیت میکنه و کی از خودش مه ...

مگ من گفتم روانشناس فحشه؟!

چقد بیخود گارد میگیری!

فهمیدن حرفم سخت نیس ک ایقد پیچیدش کردی برا خودت و حرف دراوردی، هرکس حساسیتش ی جوره، بیمارگونه طرز فکر شماست ک فک میکنی همه باید مثل شما فک کنن

بله اگ خودشون اذیت بشن قطعا ی کاری میکنن، نیازی ب گفته شما نیس.

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث حسادت نیستبحث اینک بعضیا دوس دارن پارتنرشون فقط ب خودشون توجه کنه و مشکل روحی روانی و... نیسحساس ...

اگر بحث آسیب هست اول از همه این خانم داره بخودش آسیب میزنه اگر براش مهم نبود و در آرامش بود الان تاپیک نمیزد. و اینکه بهتره معنی توجه کردن رو بهتر درک کنید یعنی چی طرف دوست داره فقط بخودش توجه کنه . مگر اسیر یا برده هست؟ انسان سالم باید اهل معاشرت باشه.. 

مگ من گفتم روانشناس فحشه؟!چقد بیخود گارد میگیری!فهمیدن حرفم سخت نیس ک ایقد پیچیدش کردی برا خودت و حر ...

پس میشه بفرمایید علت تاپیک زدن چی بود؟صرفا اطلاع دادن به ما؟😁

عزیزم از منبر بیا پایین چون واقعا سرمون درد گرفته

ظاهرا خودت هم از این مدل زن های بدون اعتماد به نفس هستی متاسفانه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگر به توافق رسیده بودند الان تاپیک نمیزد .. بهتره خودتون رو گول نزنید با این حرف ها ..

اگ نرسیده بودن ک خب رک میگفت

اگ نرسیده بودن یا باید خودشو تغییر میداد و یا از همون اول قبل ازدواج کات می‌کرد 

عزیزم میگم ک مهم ترین موضوع توافق هستش، بعد اگر توافق نبود باید بررسی کرد ک راه حل مشکل چیه ، و کمک بگیره از روانشناس و همون دو کار ک گفتم میکرد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید
از ارزوهات نگو عزیزم برات دعا میکنم😔😔😔

شما یه بار سرسری تاپیک های منو بخونی متوجه سطح زندگیم میشی قشنگم😘

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگر بحث آسیب هست اول از همه این خانم داره بخودش آسیب میزنه اگر براش مهم نبود و در آرامش بود الان تاپ ...

عزیزم هم استارتر هم این خانومی که ازش دفاع میکنه متاسفانه کمبود توجه و محبت دارن و این داره به این صورت خودشو نشون میده

پس میشه بفرمایید علت تاپیک زدن چی بود؟صرفا اطلاع دادن به ما؟😁عزیزم از منبر بیا پایین چون واقعا سرمو ...

تو خیلی اعتماد ب نفس داری ک الان داری میسوزی و فاز فهمیده گرفتی

توام از منبر بیا پایین کم ادعا کن😂

دوس داشت تاپیک بزنه، وقتی برا خودت برداشت میکنی نتیجش میشه همین ک برا خودت حرف میزنی😂😂 تو اگ اونجور نیستی نباش چکار بقیه داری 

همین ک فک میکنی مشکل نداری یعنی پر از مشکلی

بیشتر ببینید
اگ نرسیده بودن ک خب رک میگفتاگ نرسیده بودن یا باید خودشو تغییر میداد و یا از همون اول قبل ازدواج کات ...

من کاری به توافق اینها ندارم .. فقط حرف من اینه که اون کسی که این حساسیت ها رو ب خرج میده خودش فقط آسیب مبینه و این یعنی یک مشکلی هست ک باید حب بشه . و عادی نیست

تو خیلی اعتماد ب نفس داری ک الان داری میسوزی و فاز فهمیده گرفتیتوام از منبر بیا پایین کم ادعا کن😂دو ...

باور کن این اصن تو زندگیمون حسم نمیشه اینقد اپن مراعات میکنه الانم اون تاپیک پربازدید رو خوندم همین مدلی گفتم این خانوما ول نمیکنن😐😐😐

عزیزم هم استارتر هم این خانومی که ازش دفاع میکنه متاسفانه کمبود توجه و محبت دارن و این داره به این ص ...

😂😂😂😂اره هرکی حساسه مشکل داره هرکی هم عین شما سیب زمینیه عالیه😂

خیلی بهت فشار اومده ک شوهرش رعایت میکنه و مشکلی نداره 

بیشتر ببینید
تو خیلی اعتماد ب نفس داری ک الان داری میسوزی و فاز فهمیده گرفتیتوام از منبر بیا پایین کم ادعا کن😂دو ...

از چی باید بسوزم دقیقا؟😐😐😐😐🤲🏻

خدا هم شما هم استارترو شفا بده انشاالله

با تاپیکی که زد من فقط متوجه شدم به تعداد کاربرهای مشکل داری که من میشناختم اضافه شده 😁

شخصیت مهرطلب و دارای کمبود محبت و توجه دقیقا یعنی امثال شماها

شب خوش