2777
2789
والا دونفر که سالم باشن اینقد درگیر تاپیک دیکران نمیشم باور کن از همه دیوونه ترن 😐

اره دیگ دقیقا منم همینو میگم🤷🏻‍♀️😂

همچنان داره حرص میخوره و از شوهرش میگ

کسی ک شوهرش خوب باشه دیگ حرص نمیخوره شوهر کی حساسیت هارو رعایت میکنه یا ن و هعی برچسب بزنه 

مگ همه قراره ی مدل باشن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
والا دونفر که سالم باشن اینقد درگیر تاپیک دیکران نمیشم باور کن از همه دیوونه ترن 😐

عزیزم من تاپیک های شما رو خوندم و واقعا دلم برای سما سوخت خیلی

امیدوارم خدا بهت آرامش بده 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگ دقیقا منم همینو میگم🤷🏻‍♀️😂همچنان داره حرص میخوره و از شوهرش میگکسی ک شوهرش خوب باشه دیگ ح ...

شما ظاهرا با من خیلی مشکل داری چون قبلا هم جای دیگه بهم تیکه انداخته بودی

شما انقدر حسادت منو نکن فدات شم

برات خوب نیست

یه لیوان آب خنک هم بخور😘

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اره دیگ دقیقا منم همینو میگم🤷🏻‍♀️😂همچنان داره حرص میخوره و از شوهرش میگکسی ک شوهرش خوب باشه دیگ ح ...

حساسیت رعایت‌کردنشو‌می‌خوام‌چیکار وقتی زنشو‌کتک‌می‌زنه و‌واسه یه ساندویچ می‌گه‌خرج‌اضافه!!!! خدایی فازتون‌چیه‌اتفاقا‌شوهره انقدر بهش بی توجهه (با توجه‌به تاپیکای‌قبلی) که این‌خانوم‌اینجوری‌شده‌حالا هرکی هم‌مخالفه‌دلیل نمی شه حسادت کنه که! 

@afsan___67   اینا فکر‌می‌کنن‌اینجوری‌بودن‌یعنی‌خیلی‌دیگه لیلی و‌مجنونن 😁

حساسیت رعایت‌کردنشو‌می‌خوام‌چیکار وقتی زنشو‌کتک‌می‌زنه و‌واسه یه ساندویچ می‌گه‌خرج‌اضافه!!!! خدایی ف ...

من عین شما فوضولی نکردم ک برم ابعاد دیگ زندگیشو بررسی کنم 

با توجه ب همین تاپیک و موضوع گفتم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما ظاهرا با من خیلی مشکل داری چون قبلا هم جای دیگه بهم تیکه انداخته بودیشما انقدر حسادت منو نکن فدا ...

اره عزیزم من ب شما ک همسن مادرمی حسادت میکنم😂😂مخصوصا وقتی ایقد ادعای سالمی داری و تو صدتا تایپک مدام در حال دعوایی با این و اون و فک میکنی خیلی سالمی

شماام پاد سوختگی مصرف کن عزیزم😘

ادب و‌تربیت داره چکه‌می‌کنه ازتون ماشالله!

گلم مگ منظورتون با من نبود؟

ایشون مدام میگن حالش از اینجور زنا بهم میخوره و اینجور زنا فلانن و میگ کاربری ک دفاع میکنه خودشم‌نمیدونم چیه ، یعنی منو میگفت، اگر ایشون قراره همینجور برچسب بزنن و ندونسته بنده رو قضاوت کنن منم میتونم با منطق خودشون جواب بدم و بگم چقد حسوده و فلانه

من ی کلام گفتم هرکس ی مدله و توهین و برچسبی نزدم ، ایشون کلا فاز برداشتن 

پس عزیزم پستارو با دقت بخونی میبینی منم با منطق و نحوه صحبت خودشون جوابشو دادم

شماام قصد بدی نداشتی و حقتون نبود اونجور صحبت کنم باهاتون ، معذرت میخوام، مشخصه بدون منظور ریپلای کردید🫂🌸 

حساسیت رعایت‌کردنشو‌می‌خوام‌چیکار وقتی زنشو‌کتک‌می‌زنه و‌واسه یه ساندویچ می‌گه‌خرج‌اضافه!!!! خدایی ف ...

دقیقا همینطوره😁

اینا همشون یه مشت بچه هستن

اره عزیزم من ب شما ک همسن مادرمی حسادت میکنم😂😂مخصوصا وقتی ایقد ادعای سالمی داری و تو صدتا تایپک مد ...

اگر همسن بچه ی من هستی پس مشخصه هیچکسی روی ادبت کار نکرده و هیچکسی زحمتی برای تربیتت نکشیده عزیزم

خیلی ناراحت شدم برات

مشکل از شما نیست از بزگترهاست متاسفانه

و اینکه زندگی سراسر نکبت استارتر بیچاره نه تنها حسادت نداره بلکه دلسوزی داره درست مثل حال و روز شما

من عین شما فوضولی نکردم ک برم ابعاد دیگ زندگیشو بررسی کنم با توجه ب همین تاپیک و موضوع گفتم

اگر بحث فضولی مطرح باشه شما اول از همه تو کامنت من فضولی کردی و منو ریپلای کردی

دیگه حواست باشه جای دیگه منو دیدی ریپلای نکنی چون خیلی بد باهات برخورد میکنم شخصیتت میره زیر سوال

پس حواست به شخصیت خودت باشه

اگر بحث فضولی مطرح باشه شما اول از همه تو کامنت من فضولی کردی و منو ریپلای کردیدیگه حواست باشه جای د ...

وای ول کن دیوونه عقده ای چیزی داری فوضول خانم 

من تنها مشکلم تو زندگیم اینه که خرج مادرشو میدیم که اونم خودم هیچی نگم شوهرم برام جونشو میده تو هم برو تاپیک بخون تا جونت دراد فضول بیکار 

جهت اطلاعت هیشکی از روزای خوشش اینجا نمیگه زندگی من ارزوی امثال تویه حالا برو تاویکای منو بخون تا جونت دراد بیکاااار علاف فضول 

وای ول کن دیوونه عقده ای چیزی داری فوضول خانم من تنها مشکلم تو زندگیم اینه که خرج مادرشو میدیم که او ...

زندگی شما سراسر مشکله نمیدونم چه اصراری داری همه چیزو گل و بلبل نشون بدی😃

شاید چون این زندگی سراسر نکبت به نسبت خونه ی پدرت زندگی رویایی به حساب میاد🤣🤣🤣🤣

جهت اطلاعت هیشکی از روزای خوشش اینجا نمیگه زندگی من ارزوی امثال تویه حالا برو تاویکای منو بخون تا جو ...

آره آرزومه تو‌خونه مادر شوهرم‌زندگی‌کنم شوهرم‌کتکم‌بزنه و یه ساندویچو بگه خرجت‌زیاده‌بعضی شباهم‌قهر‌کنه جدا بخوابه ازم 😁 والا ما تو بدترین روزای زندگیمونم همچین اتفاقایی نیفتاده برامون شوهرت انقدر محلت نذاشته که به بچه ده ساله هم‌حسودیت‌می شه خدا کمکت کنه واقعا شرایطت خوب نیست