2777
2789
عنوان

رفتم مامای همراه گرفتم ولی گفت که به جز دوتومن باید

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 59 پست
میدونی فقط یکی رو‌میخوام‌پیشم باشه بهم دلداری بده محبتم کنه زن در حال زایمان خیلی گناه داره😔

حالا من بر عکس تو از دلداری دادن  تو اون لحظه بدم میاد  فقط می‌خوام کمکم کنه تموم شه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اره صدرصد انقدر منتظر میمونم اخراش میرم😂😂♥️

آره ببین تو خونه ورزش کن 

قر بده

دوش بگیر 

وسایلتو جمع کن 

دردات ک زیاااد شد برو ک پول اضافه هم ب اون خانوم ندی

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی فقط یکی رو‌میخوام‌پیشم باشه بهم دلداری بده محبتم کنه زن در حال زایمان خیلی گناه داره😔

آها فهمیدم دوست داری یه نفر بهت دلداری بده، خودت قوی باش دختر

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
بگیر چون خیلی نیازت میشهسلامتی و راحتی تو خیلی مهمتر از پوله

دقیقا فدای سرم 

سر پسرم ناااابود شدم به هیچکس اسیب نرسید جز خودم

این سری حساااابیییی برای خودم خرج‌کردم بهترین وسایل و‌خوراکی‌و‌لباسا رو اماده کردم دیگه پنج تومن چیزی نیس

خیلی اعتقاد پیدا کردم به این جمله که ارج‌و ارزش زن‌به خرج‌کردنشه

دقیقا فدای سرم سر پسرم ناااابود شدم به هیچکس اسیب نرسید جز خودماین سری حساااابیییی برای خودم خرج‌کرد ...

اره بابا 

ربطی نداره ارج داشتن یا نداشتنت همیشه خودتو بذار تو اولویت هیچکس به جز مامان بابات از خودش نمیزنه واست

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
مثلا فاصله چقدر گلم

دقیق نمیدونم ده دقیقه  خوب هرموقع دردات غیر قابل تحمل شد برو 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من زایمان قبلیم خیلی تنها بودم هیچکس کنارم نبود نه ورزشی نه ماساژی هیچ چی...ایشون تخصصش اینه ولی خب ...

راستی میگم شما زایمان قبلیت طبیعی بوده بعد از زایمان واژنت به حالت قبل برگشت؟

آخه منم باردارم هنوز سر اینکه طبیعی باشم یا سزارین درگیرم 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
راستی میگم شما زایمان قبلیت طبیعی بوده بعد از زایمان واژنت به حالت قبل برگشت؟آخه منم باردارم هنوز سر ...

اره بدون دروغ بدون اغراق میگم قول میدم از قبل تنگ تر شه واژنتون

این یه باور اشتباهه در مورد زایمان طبیعی دلیلشم اینه زمانای قدیم که توسط یه زن تو‌ روستا زایمان انجام میشد و دیگه بخیه و این چیزا نبود دیگه واژن بعد پارگی بخیه نمیزدن همونطور میموند

ولی الان بخیه میزنن گلم‌ از قبل هم بهتر میشه

ولی خب افتادگی‌ رحم رو‌نمیشه کتمان کرد