2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون شب یلدا یا روز زن اینکارو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون یه ادکلن چند میلیونه گل من🤣

باشه مگه زنا ارزششو ندارن . باید براش بخره. . حق طلاق حق تحصیل حق اشتغال حق خروج از منزل بارداری زایمان کارای منزل همه چی با زنه مرد اگه برا خانومش خرج نکنه برا کی خرج کنه پس 

همسر من هر تولد و روز زن و ولنتاین هدیه و عروسک و شیرینی ولی چه فایده خیانت ازش جز جدا نشدنی بود . اگه مرد خوبیه اهل کار و تلاش و زندگی این جور چیزا رو زیاد مهم نکنید برای خودتون

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چرا خانوما اینقدر مادی نگر شدن واقعا منم بودم خوشحال میشدم وقت کیذاره خب بره پول بذه بخره الکی خوبه ...

عزیزم بحث مادی نیست یه مرد واسه خانومش نخواد یه هدیه کوچیک بگیره خرج کنه پس واسه کی باید بخره ؟ کسی که توان مالیشو داشته باشه و چیزی نگیره واقعا ناراحت کنندست

باشه مگه زنا ارزششو ندارن . باید براش بخره. . حق طلاق حق تحصیل حق اشتغال حق خروج از منزل بارداری زای ...

عزیزم آروم باش🤣🤣🤣

ایشون گفتن ما به یه ادکلن راضی هستیم

منظورش یه چیز ارزون بوده

منم گفتم ادکلن هم چند میلیونه

در این که مرد باید برای همسرش هزینه کنه شکی نیست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من امشب خیلی ناراحتم پارسال روز زن هیچی کادو نگرفتم تولدم همینطور ولی خودم هم روز مرد پارسال هم تولدش که چند روز پیش بود کادو و کیک گرفتم حداقل امسالو باید یه چیزی می‌گرفت دلم گرفته اشک از چشام میریزه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمال زیاد سنت زیر سی سال هست وگرنه اگه سی ب بالایی باید بدونی اینچیزا مهم نیس

اتفاقا خیلی مهمه اگه الان برای شوهرش بی اهمیت باشه تا سالها همینه اگه توان مالیشو داره باید برای خانومش هزینه کنه خانوما کم تو زندگی فداکاری نمیکنن که ارزششو نداشته باشن