2777
2789

شخصیت نمایشی ک اعتماد به نفس ندارند...

و خودشون بزرگ نشون میدن

اینم بگم 

من خودم آرومم و درونگرا و اوایل جذب این افراد میشدم بعد ک دیدم آسیب میبینم رها کردم اما تمومی نداره 

بازم جذب میکنم چیکار کنم؟

رو عزت نفسم کار کنم؟

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

من استاد جذب انسان هاهستم میتونم کمکتون کنم؟شما به احتمال یک امپت هستید که اینها جلوی راهتون سبز می ...

امپت چیه توضیح میدین 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امپت چیه توضیح میدین

به شما میگند امپت 

شخصی که انرژی های جهان رو میگیره و تبدیل به خوبی میکنه و به کارمیبنده 

مهربونی ساده بودن 

باهوش بودن 

ازخصوصیات بارز اونهاست 

من خودمم یه امپت هستم شدیدا

ادمهای سمی و خودخواه و خودشیفته دقیقا سمت ادمهایی میرن که مهربونن، باگذشتن ،زبون ندارن، ترسوان، حاضر جوابی بلدنیستن ،تحقیر و بی پاسخ میزارن ،توهین و تحمل میکنن، تو سری خورن ،اجازه میدن خودشیفته عقده هاشو روشون تخلیه کنه،ظلم پذیرن و ساده و زودباورن 

خودت هم اگر خودشیفته خودخواه و ظالم و سواستفاده گر بودی از همین ادما استفاده میکردی کسی که راحت گول بخوره نتونه از حقش دفاع کنه حقیر شدنو تحمل کنه 

خودشیفته رفتارای خودخواهانه داره و سواستفاده گره بی عاطفس موذیه طلبکاره و دیگرانو همیشه بدهکار میکنه 

شما یه عاقل ساده هستید 🌹

دارم تلاش میکنم یکم خودشیفته تر باشم و اجازه ندم هرکسی ازم سواستفاده کنه

درسته این روش؟

ادمهای سمی و خودخواه و خودشیفته دقیقا سمت ادمهایی میرن که مهربونن، باگذشتن ،زبون ندارن، ترسوان، حاضر ...

مرسی عزیزم خودمم همین نظر رو دارم

حالا راهکاری دارین؟ 

من استاد جذب انسان هاهستم میتونم کمکتون کنم؟شما به احتمال یک امپت هستید که اینها جلوی راهتون سبز می ...

بیشتر ادمهای بی زبون جذب سمی و خودشیفته و طلبکار میشن بعد امپت میشن تا خودشیفته سرویس یطرفه بگیره 

اونوقت انرژی منفی سراغت میاد

دقیقا انرژیم به شدت پایین میاد

قلبم سیاه میشه 

زندگی رو سخت میگیرم 

پس چه میشه کرد؟؟

بیشتر ادمهای بی زبون جذب سمی و خودشیفته و طلبکار میشن بعد امپت میشن تا خودشیفته سرویس یطرفه بگیره

خب الان اگه امتحان بشن چی میشه چه مشکلی براشون پیش میاد؟

بده یا خوب؟

دقیقا انرژیم به شدت پایین میادقلبم سیاه میشه زندگی رو سخت میگیرم پس چه میشه کرد؟؟

با همون دست فرمون برو جلو و با انرژی که از کائنات میگیری حال کن و پخش کن 

ماها ساخته شدیم برای ساختن افراد و موجودات 

پس لذت ببر 

از هوش بالات بهره ببر 

از وجود فلسفه در ذهنت ایده بگیر 

از فصول 

از بوهای میوه ها 

از انرژی خوبیها 

از مردم خوب 

دیدن 

لذت ببر