2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون شب یلدا یا روز زن اینکارو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه اینم ناراحتی داره؟توجه ومحبتش مهمتره یا پول وکادوش؟فکرتو بخاطره این چیزای جزئی درگیرنکن

تصور کن مردت همزمان ک داره ب تو کادو لاکچری میده همزمان داره با یکی دیگه عشق بازی میکنه

ای من ری*دم به این مقایسه ها😂😂

لایک نکن لطفا😬
تا حالا بهش گفتی؟ اینک دلت میخواد بهت کادو و هدیه بده

همسرم آدم نفهمی نیست که بخوام بهش بگم

خیلی فهمیده هست خیلی بلده 

میدونه چی آدمو خوشحال میکنه چی آدمو ناراحت میکنه 

اهل کادو دادن و تبریک گفتن و تولد گرفتن اینا هم هست

ولی برا اونایی که دوسشون داره 

مثلا تولد من و تولد دوستش دو روز فاصله داره برا تولد دوستش سنگ تموم گذاشت با جمع دوستاش 

گفتن لازم نداره بستگی به آدم مقابلش داره که دوسش داره یا نه ... 

من امشب خیلی ناراحتم پارسال روز زن هیچی کادو نگرفتم تولدم همینطور ولی خودم هم روز مرد پارسال هم تولد ...

نه بعضی مردا شعور ندارن برای من هر بار پول میرخت به حسابم ولی  یکمی بعدش میگفت اگه پول نمیدادم میترسیدم  غر غر کنی    تبریک که نمیگف منت هم مئذاشت سرم امشب زنگ زد به مامانش تبریک گفت ولی به من نه .منم ناراحت شدم دلیلشو پرسید گفتم هر سال که پول با منت میزریز به حسابم ولی تبریک رو عارت میاد به حسابم همینجور که داشت می‌خندید پول زد به حسابم منم برگردوندم به حسابش گفتم نه از این به بعد کادوتو میخوام نه تبرکاتو  

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
الان شوهر تو همیشه برات خریده یا بابات همیشه به مادرت خریده همیشه شوهر من برام کادو نمیخره ولی خسیسم ...

آخه ایشون نامزد هست و اول راه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نمی‌دونم شاید مشکل از خودمه کلا از وقتی باردار شدم خیلی حساس شدم بهم تبریک گفت حتی دستمو بوسید ولی م ...

انشاالله به سلامتی و دل خوش نی نیتو بغل بگیری ....تو رو خدا حامله ای ،برای مریض ما هم دعا کن 

نه بعضی مردا شعور ندارن برای من هر بار پول میرخت به حسابم ولی یکمی بعدش میگفت اگه پول نمیدادم میترس ...

عزیزم ،تو رو خدا ناراحت نشو ،ارزش نداره ....شب تولد حضرت فاطمه زهرا هست ،خودتو ناراحت نکن .....حالا فکر نکنید خودم تبریک و کادو گرفتم دارم اینو میگم،نه به خدا نه تبریکی نه کادویی هیچ ، ان قدر بی تفاوت عین شبا و روزای قبل که اصلا شک کردم که می دونه روز مادره روز زنه یا نه.....

تصور کن مردت همزمان ک داره ب تو کادو لاکچری میده همزمان داره با یکی دیگه عشق بازی میکنهای من ری*دم ب ...

خیلی عینک بدبینیت بزرگه ها🤨😀

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
عزیزم ،تو رو خدا ناراحت نشو ،ارزش نداره ....شب تولد حضرت فاطمه زهرا هست ،خودتو ناراحت نکن .....حالا ...

فدات بشم گلی چشم   

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
هفت ساله خونه دارم ، امسال اولین سالی هست ک روز زن از شوهرم کادو گرفتم ، مردا به مرور زمان درست میشن

عزیزم قبلنا که نمیخرید ناراحت نمیشدین چیزی نمیگفتین که چرا نخریدین؟ چطور شد که قبلا نمیخرید و الان خرید خودتون بهش گفتین برام کادو بخر؟

من ناراحت میشم راستش. ولی یه دوست دارم هدیه بینشون ملاک نیست . مهم براشون تبریک گفتنو یه گلی چیزی دا ...

😂 اصن دلم میخاذ بگم پول همین  شامو چیزارو،  کادو میگرفتی خب

خیلی عینک بدبینیت بزرگه ها🤨😀

اتفاقا اصلا بدبین نیستم.شوهرمم کارمند دانشکده پرستاری دکتراست.یعنی از اینا سک.سی تر هیچ جا نمیبینی

ولی اصلا بدبین نیستم

داشتم اسی رو روشن میکردم ک شوهرت هزاران کادو واست بخره ولی کنارش زجرت بده اون کادو ب دلت میشینه؟

لایک نکن لطفا😬
اتفاقا اصلا بدبین نیستم.شوهرمم کارمند دانشکده پرستاری دکتراست.یعنی از اینا سک.سی تر هیچ جا نمیبینیول ...

مثالی واسش زدی که تنش لرزید بخدا😆😆😆😆

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....