2777
2789
عنوان

شوهر میگه برم ترکیه سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کارخانه خوب بره چهل پنجاه بهش میدن و همچنین جای خواب و یه وعده غذا ‌ البته اکه هدفش کار باشه خوبه ماهی بیست سی میتونه کنار بزاره یکم سختی بده بخودش . دوست من خانوادگی رفت و چهار نفره کار میکردن می‌گفت ماهی صد کنار میزارم . البته الان سخته ، حدود پانزده هزار لیر کرایه خونه میشه . 

?Siz benim niye içtiğimi nerden bileceksiniz 

ترکیه کارگر دیگه نمی خواد

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
خب باید پولدار باشی ک تجارت کنی دیگه اگه پول داشتم ایران تجارت میکردم 🤣

عزیزم ی مغازه دار هم کارش تجاریه دیگه خواهر شوهر من با برادرش مغازه لباس فروشی دارن کارشون خیلی خوب گرفته خدا رو شکر

ترکیه کسی برای زندگی نمیره مسیر اروپاست که ی عده توش گیر افتادن ورنه اصلا خوب نیست برای زندگی

چرا بابا شغلت خوب باشه اونجا اتفاقا از خیلی کشورهای اروپایی بهتره چون فرهنگشون به ما نزدیکه یه آشنا داریم وضع مالیش خوبه و بازرگانه. ازمیر زندگی میکنه میگه عالیه.ازمیر تو بخش اروپایی ترکیه ست خیلی بهتر از استامبول و شرق ترکیه ست 

ترکیه الان اصلا ثبات نداره در حال جنگه حتی هشدار دادن اگر ترکیه هستید برگردیدايران

از اون طرف تو عقد هستید زندگیتون به مو بنده 

از طرف دیگه حرف به این مهمی رو تو پیامک میگن؟

از همه بدتر... بعدم ترکیه یار و یاور کودک کش جهانیه.... دستش به خون بیگناهان آلوده است بری برای اونا کار کنی که به شدت هم نژاد پرستن؟ چجوری اون نون بیاد سر سفره تو؟

باسلام

مژده به قشر صنعت کاشی و سرامیک ایران.

کارخانه کاشی واقع در ترکیه شهر آنکارا

نیاز فوری به پرسنل با تجربه کاشی از ایران دارد

( با توجه به شناخت از نیروهای حرفه ای صنعت کاشی ایران)

✅ ده نفر پرسنل اماده سازی

✅ده نفر پرسنل پرس

✅ده نفر پرسنل کوره

✅۱۲ نفر پرسنل خط لعاب و چاپ

✅ده نفر پرسنل پولیش

✅سی نفر پرسنل فنی

✅ ده نفر ازمایشگاه

قابل توجه 

نماینده کارخانه( ازترکیه  حسین) 

در استان یزد شهر میبد حضور دارند جهت مصاحبه و گزینش

💰 تمامی حقوق و مزایا بصورت دلاری میباشد

همراه با ویزای کاری

لطفا دوستانی که تمایل دارند در کشور ترکیه مشغول کار شوندحضور بهم رسانند.

مکان میبد هتل مهربرد‌

جهت اطلاعات بیشترpv و یا تماس با09364689980

ترکیه الان اصلا ثبات نداره در حال جنگه حتی هشدار دادن اگر ترکیه هستید برگردیدايراناز اون طرف تو عقد ...

این آمار و اخبار رو کی میده بهتون؟

لابد ما ثبات داریم؟

حداقل یه هوای پاک دارم اونجا