2777
2789
عنوان

میشه مادرها بگن چرا نمیخوان توی ماشین پسراشون عقب بشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 72 پست

من بر عکس مادر شوهرم اصرار داره  عقب بشینه میگه فرقی نداره ولی خودم نمیتونم وقتی ی بزرگ تر هست عقب بشینه من جلو اینجوری کلیییی اذیت میشم  برا همین مواقعی ک بزرگ تر هست خودم میرم عقب هرچقدم اصرار کنن برم جلو پانمیشم از جام😑کلااا جدا از احترام ب بزرگ ترا انگار ب خودمم احترام گذاشتم .

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
ولی ان شاا... عروس که شدی حتما خودت اصرار کن که همیشه مادرشوهرت جلو بشینه و بدون که رابطه هیچ زن و ش ...

من روانشناسم . همه عروس هایی که دیدم و این میگن ، ته دلشون از مادرشوهرشون بیزارن . چون اون حس دارن که طرف میگه من اومدم بین تو و شوهرت حتی اگه تو ظاهر بگن نه مهم نیست ولی مهمخ براشون و دلشون میشکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بر عکس مادر شوهرم اصرار داره عقب بشینه میگه فرقی نداره ولی خودم نمیتونم وقتی ی بزرگ تر هست عقب ب ...

دقیقا همین . من روانشناسم برا همین پرسیدم . اون مادرشوهرایی ک نمیکنن این کار همیشه احترامشون پیش عروسشون بیشتره ولی اونایی ک این توقع دارن همیشه عروسشون ته دلش دوسشون نداره چون حس میکنه میخواد پیش شوهرش بگه من به زنت ارجحیت دارم 

بزرگترن بحث احترامه 

چ پدر مادر خود آدم باشن چ پدر شوهر و مادر شوهر 

یادمه دخترم بچگی ها یه عادت بد داشت این بود که سوار ماشین که میشد میرفت جلو و می ایستاد و خیابون ها نگاه میکرد

بعد یه بار رفتیم مسافرت با پدر شوهر و مادر شوهرم 

منو مادر شوهرم پشت نشستیم شوهرم راننده بود پدر شوهرم جلو کنار شوهرم خلاصه دخترم گیرررر داده بود که بره جلو وایسته پدر شوهرمم بیچاره مجبور بود همش مواظبش باشه ولی اگه میومد پشت آنقدر اذیت نبود منم به نشانه احترام نمی تونستم بهش بگم بیا پشت من برم جلو 😑

من روانشناسم . همه عروس هایی که دیدم و این میگن ، ته دلشون از مادرشوهرشون بیزارن . چون اون حس دارن ک ...

من نمیدونم شما با چه قشری از جامعه طرفید ولی اگر ماهم عروسیم اصلا برامون مهم نیست جلو و عقب نشستن .الان پسر من نوجوونه همیشه میزارم جلو بشینه یعنی میخواد رابطه من و باباش رو خراب کنه ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

من دوس دارم همیشه جلو بشینم 

مهم نیست ماشین شوهر و پدر و هرکی باشه 

ولی مادر شوهرم و بزرگترهارو همیشه به جلو هدایت میکنم و تعارف میکنم 

دیگه بنظرم احترامو بزاری بگی.

ولی تو فرهنگ عامیانه جلو نشستن احترامه ها 

وگرنه آدمای خاص و مهم رو همیشه در عقب ماشین رو براشون باز میکنن خخخ

اصلا همچین چیزی نیست مگه اختبافی چیزی باشه که سر صندلی بحث و دلخوری باشه وگرته همیشه تا احترام بوده همین بوده.چطوز مادر زن نمیره کنار دامادش بشینه؟؟بعد مادر شوهر اصرار که مت برم یه ساعتم شده فتنه بندازم تو زندگیشون؟؟بعضیا بیمار روحین انگار هر دوطزف میگم 

من عجیبم...
بیشتر حق نداره؟من متاهلم مادرشوهر هم دارم مادر هم دارم در آینده هم مادر میشم ولی مادر تو زندگی از ه ...

عزیزم من روانشناسم برای همین پرسیدم . متأسفانه دیدتون غلط . نه مادر بیشتر حق نداره از زن . مهر مادری اصلا چیزی برای جبران نیست مادر واقعی بچه بزرگ میکنه نه برای این که یه روزی بهش چیزی پس بده مادر بچه بزرگ میکنه چون این غریضه بشر برای ادامه نسل و بالندگی و فقط زنانی که توسط همسر تکریم نشدن از فرزندانشون توقع دارن اینطور رفتارها . زحمتی که برای پسرش کشیده اول برای ارضای نیاز مادری خودش و بعد برای جلو بردن زندگیش با همسر خودش

خب چرا ؟ شما همسر اون آقایی . مادر خودتونم بیاد میری عقب بشینی ؟؟

اره پدر یا مادر خودمم باشن عقب میشینم

یبار هم مادر خودم بود هم مادرشوهرم 

شوهرم‌گف خودت جلو بشین

کلا بستگی به شرایط داره دیگ

امروز برجم،کاملا زهرمار:)

یه کلیپ دیدم تو اینستا زنه خارجی بود مرده ایرانی زنه اومد جلو مرده گف برو عقب مادرم میخواد بیاد جلو زنه گف باشه مرده گف ناراحت نشدی گف نه براچی ناراحت بشم مادرته توپسرشی و..... جالب بودبرام اصلابراشون اهمیت نداره